Olemme Suomen kovimpia WordPress-toimistoja ja pioneeri skaalautuvien WordPress-toteutuksien toimittajana Google App Enginelle (katso mitä Google meistä kirjoitti).

Yli neljännes maailman sivustoista pyörii WordPressin päällä. Suurin syy suosioon on helppokäyttöisyys ja ilmainen lisenssi. Koska WordPress on avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä, sen käytöstä ei tarvitse maksaa pennin jeniä. Ja koska se on helppokäyttöinen, sen oppimiseen ei tarvitse erillistä kuuden viikon teholeiriä.

Viisi tärkeintä syytä, miksi WordPress sopii juuri sinun yrityksellesi:

1. Säästät selvää rahaa!

Koska WordPress on avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä, sen lisenssi on ilmainen. WordPress on myös kehittäjäystävällinen julkaisujärjestelmä. Kehitystyötä helpottavat myös lukemattomat valmislisäosat, joilla on mahdollista laajentaa jo entisestään riittäviä toiminnallisuuksia.

2. Helppo oppia ja käyttää

Jos meidän pitäisi valita julkaisujärjestelmä jota äitikin osaisi käyttää, se olisi tämä. WordPress on markkinoiden helppokäyttöisin julkaisujärjestelmä, ja se on suunniteltu nimenomaan sisällöntuottajia ajatellen. Kirjoittaminen ja tekstin editointi on helppoa, vaivatonta ja jopa nautinnollista. Et tarvitse pitkää ja puuduttavaa koulutusta julkaisujärjestelmän käyttöön, voit aloittaa tekstintuottamisen heti.

3. Selkeä julkaisuprosessi, selkeät roolit

Helpon sisällöntuotannon lisäksi myös erilaiset kirjoittajaroolit ovat jo näpsäkästi valmiiksi määriteltyjä. Julkaisuprosessi on joustava, helppotajuinen ja tukee hyvin yritysten sisäisiä julkaisuprosesseja. Voit esimerkiksi antaa osalle käyttäjistä oikeudet kirjoittaa sivuja, ja sitten toiselle käyttäjäryhmälle oikeudet muokata ja julkaista valmiita sivuja. Näin sisällön laatu pysyy tehokkaasti kontrollissasi, eikä sinun tarvitse enää huolehtia kelvottomista kirjoituksista. Kontrolli on täysin sinun hyppysissäsi!

4. Salamannopea, tehokas ja turvallinen

Huomaat nopeuden tällä sivustollakin. WordPress on nopea, tehokas ja turvallinen käyttää. Koska WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä, väärinkäytöksien yrittäjiä riittää. Tästä syystä se on jo oletuksena hyvin testattu ja suojattu. Tekstisi ovat hyvässä huomassa, ja voit nukkua yösi huolettomasti!

5. Hakukoneystävällinen

Hakukoneystävällisyys ei ole mitään rakettitiedettä. Koska WordPress on suunniteltu nimenomaan sisällöntuottajien tarpeita ajatellen, myös tekninen hakukoneoptimointi on helppoa ja sujuu kuin itsestään. Ja Google suorastaan rakastaa blogimaisia sivustoja, joissa sisältö päivittyy usein. Käyttämällä WordPressiä takaat hyvän hakukonenäkyvyyden verkkopalvelullesi.

Pyydä tarjous!

Olemme toteuttaneet lukuisia WordPress-sivustoja asiakkaillemme, ja meillä kokemusta myös satojen sivustojen hostauksesta. Osallistumme myös aktiivisesti WordPressin kehitystyöhön ja WordPress-yhteisön toimintaan. Anna meidän toteuttaa verkkopalvelusi, niin voit itse keskittyä olennaiseen.

Katso tekemiämme töitä tai ota yhteyttä niin katsotaan miten voisimme auttaa!