Pääsimme rakentamaan tarkkaan hiottuun yritysilmeeseen pohjautuvaa Vindirektin sivustouudistusta yhdessä suunnittelutoimisto BOTH:n kanssa. Tekemistä ja lopputulosta voimme luonnehtia asiakkaan toimialaa myötäillen raikkaaksi, upeaksi sivustoksi, joka kestää pitkääkin kellarointia ja toimii niin seurustelutilanteissa kuin kuivemmissa asiayhteyksissäkin.

Vahva fonttiupotuksilla toteutettu typografia sekä muhkeat, viinien polkua viinitarhasta ruokapöytään visualisoivat suuret taustakuvat elävöittävät muutoin varsin minimalistista ulkoasua ja korostavat yrityksen eleganttia linjaa. Tavallista monimuotoisemman responsiivisuuden lisäksi teknisistä yksityiskohdista mainittakoon useisiin eri tilanteisiin mukautuvat tuotekuvat, täysin mukautettu tuotehaku sekä tyylikkäät tulostusversiot.

Uudistimme Vindirekt Finland Oy:n nettisivustot loppuvuodesta 2012. Tekniseksi toteuttajaksi valitsimme Aucor Oy:n ja emme ole joutuneet pettymään. Projektinhallinta on ollut erinomaista ja työ asiakasta kuuntelevaa ja reaktiivista. Olemme erittäin tyytyväisiä Aucorin toimintaan ja voimme todella vilpittömästi suositella Aucoria yhteistyökumppaniksi.

Kim Moliis

Vindirekt