Toteutimme Tampereen kaupungin perusopetukselle WordPress-farmin eli multisite-asennuksen räätälöidyillä ominaisuuksilla jo vuonna 2012. Asiakkaan on helppo luoda alustaan uusia sivustoja, joille voidaan määrittää erilliset vastuuhenkilöt. Alustaan lisättiin myös yleisimmät tarpeet täyttävät liitännäiset, joiden kanssa vastuuhenkilö voi rakentaa sivustosta mieleisensä.

Farmissa on seitsemän vuoden jälkeen 226 luotua sivustoa ja reilut 3400 rekisteröityä käyttäjää.

Tarvitsimme kokonaisvaltaisen ratkaisun WordPressin sivustokokonaisuuden räätälöintiin ja tekniseen ylläpitoon perusopetuksen ja toisen asteen koulutuksen tarpeisiin. Kaipasimme ratkaisua jolla pystymme helposti hallitsemaan sivuja ja samalla tarjoamaan helppokäyttöisen palvelun opettajien ja oppilaiden käyttöön. Aucor pystyi tarjoamaan selkeän kokonaisuuden niin ylläpidon, tuen kuin hallinnan osalta.

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Aucorin toimintaan yhteistyökumppanina. Projektinhallinta on ollut selkeää ja kommunikointi ripeää. Siirryttäessä jatkuvaan palveluun tuki ja ongelmien ratkonta on toiminut mallikkaasti!
Janne Karin-Oka, projektisuunnittelija

Jos WordPress-farmi kiinnostaa, ota ihmeessä yhtettä niin kerromme lisää. Olemme myös listanneet WordPressin parhaat puolet yleisemmin, kannattaa tutustua.