Nautitko, kun pallot ovat ilmassa ja langat kourassa? Tunnetko mielihyvää, kun saat pidettyä asiakkaat tyytyväisinä ja työntekijät onnellisina – tai tiukan paikan tullen ainakin järjissään? Oletko prosessien ja työkalujen kehittämiseen hurahtanut, tai muuten vain vähän organisoimishimoinen persoona?

Tässä on työpaikka sinulle!

Haemme Aucoriin projektipäällikköä, joka haluaa hioa Suomen WordPress -kehityksen kärkeä entistäkin terävämmäksi yhdessä huippujoukkueemme kanssa.

aucor-10v-tiimiä-katolla

Pärjäät työssäsi erinomaisesti, kun sinulla on:

  • sisäsyntyinen halu rakastaa asiakkaita.
  • soveltuvuus laatufanaattiseen työkulttuuriin. Meillä ei toimariakaan armahdeta. Älä huoli, saat myös apua, neuvoja, tukea ja kannustusta.
  • kyky ilmaista itseäsi luontevasti suullisesti ja kirjoittamalla. Erityisesti kirjoittamalla, koska Slack = ihanuutta.
  • työkokemusta joko alalta tai projektipäällikön roolista.

Haemme proikkaria ensisijaisesti Turun tai Helsingin toimistolle. Meillä saa myös työskennellä joustavasti etänä. Suurin vahvuutemme on kuitenkin työyhteisö ja siitä suurin osa sijaitsee Turussa. Työhön kuuluu myös matkustamista asiakkaan luokse tarpeen mukaan.

Työnkuva eli hanskattavat tiedot ja taidot:

  • Pidät projektit aikataulussa ja budjetissa.
  • Kommunikoit selkeästi ja säännöllisesti projektitiimille ja asiakkaille.
  • Aucor on hyvin lean-vetoinen, joten jatkuva kehittyminen on pakollista. Työnkuva pitää siis sisällään myös projektinhallinnan käytäntöjen kehittämistä.

Eli lyhyesti sanottuna etsimme tiimiin sopivaa persoonaa, jolla on mahtava palveluasenne ja joka saa asiat tapahtumaan.

No entäs sitten ne työedut?

Hakeminen:

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 15.7. mennessä osoitteeseen ura@aucor.fi. Lisätietoja saat pe 28.6. klo 10–12 ja ke 3.7. 13–15 numerosta 040 502 5851. Puhelimeen vastaa tämä Alina.

Aucor-Alina-we_want_you