Tahdotko verkkopalvelusi tahkoavan tuohta vai tulikiveä? Verkkopalvelumuotoilu pitää kulut kurissa ja saa kaikki avainpelaajat asemoitumaan yhteisen tavoitteen äärelle. Aucor Ydin® antaa kipakan alkupotkun verkkopalveluprojektille.

Verkkopalvelun suunnittelua ohjaavat liiketoiminnan tavoitteet sekä käyttäjien tarpeet. Näiden tavoitteiden ja tarpeiden liitoskohdasta löytyy verkkopalvelun tarkoitus, joka määrittää verkkopalvelusi ydinsisällöt ja -toiminnallisuudet. Tarkoituksenmukainen verkkopalvelu on hyödyllinen, tuottava ja järkevä investointi.

Aucor Ydin® synnyttää klikkailtavan prototyypin

Aucor Ydin on napakka, kiinteähintainen kokonaisuus, jonka puitteissa kätilöimme organisaationne arvot, liiketoiminnan tavoitteet ja käyttäjien tarpeet toteuttamiskelpoiseksi verkkopalvelusuunnitelmaksi.

Aucor Ydin -prosessin lopputuloksena syntyy selkeä klikkailtava prototyyppi, joka visualisoi yksiselitteisesti sen, miten verkkopalvelun on tarkoitus toimia. Emme siis piirtele pelkkiä kauniita leiskakuvia, vaan rakennamme jatkokehityskelpoisen kokeiluversion syntyvästä sivustosta.

Aucor Ydin -muotoiluprojektin jälkeen on paljon helpompi hakea tarjous verkkopalvelun teknisestä toteutuksesta – joko meiltä tai muualta.