Tahdotko verkkopalvelusi tahkoavan tuohta vai tulikiveä? Verkkopalvelumuotoilu pitää kulut kurissa ja saa kaikki avainpelaajat asemoitumaan yhteisen tavoitteen äärelle. Aucor Ydin antaa kipakan alkupotkun verkkopalveluprojektille.

Verkkopalvelun suunnittelua ohjaavat liiketoiminnan tavoitteet sekä käyttäjien tarpeet. Näiden tavoitteiden ja tarpeiden liitoskohdasta löytyy verkkopalvelun tarkoitus, joka määrittää verkkopalvelusi ydinsisällöt ja -toiminnallisuudet. Tarkoituksenmukainen verkkopalvelu on hyödyllinen, tuottava ja järkevä investointi.

Aucor Ydin synnyttää klikkailtavan prototyypin

Aucor Ydin on napakka, kiinteähintainen kokonaisuus, jonka puitteissa kätilöimme organisaationne arvot, liiketoiminnan tavoitteet ja käyttäjien tarpeet toteuttamiskelpoiseksi verkkopalvelusuunnitelmaksi.

Aucor Ydin -prosessin lopputuloksena syntyy selkeä klikkailtava prototyyppi, joka visualisoi yksiselitteisesti sen, miten verkkopalvelun on tarkoitus toimia. Emme siis piirtele pelkkiä kauniita leiskakuvia, vaan rakennamme jatkokehityskelpoisen kokeiluversion syntyvästä sivustosta.

Aucor Ydin -muotoiluprojektin jälkeen on paljon helpompi hakea tarjous verkkopalvelun teknisestä toteutuksesta – joko meiltä tai muualta.