Responsiiviset verkkopalvelutResponsiiviset verkkosivut ovat paras tapa huomioida erilaiset päätelaitteet. Nykyään on aivan mahdotonta arvailla, millaisella päätelaitteella asiakkaasi verkkopalveluasi käyttävät. Tämän vuoksi onkin ehdottoman tärkeää, että verkkopalvelusi pystyy palvelemaan myös mobiililaitteilla ja tableteilla surffailevia asiakkaita.

Mobiilikäyttäjät muodostavat kymmenesosan katteestasi

Tuoreimpien tutkimusten mukaan pelkästään mobiililaitteiden osuus kaikesta verkkoliikenteestä on yli 12,6 %. Mukana eivät ole edes tabletit. Kun lisäksi ottaa vielä huomioon yleisen mobiilisurffailijan demografisen profiilin, voidaan päätellä että hyvin suuri osa verkossa tapahtuvasta kaupankäynnistä tapahtuu juuri mobiililaitteiden avulla. Trendi on myös selkeästi kasvava.

Responsiiviset verkkosivut kasvattavat konversiotasi

Responsiiviset verkkosivut palvelevat kaikkia asiakkaitasi, nyt ja tulevaisuudessa. Koska responsiiviset verkkopalvelutoteutukset ovat päätelaiteriippumattomia, et joudu erikseen kaivamaan kuvettasi, kun markkinoille tulee uusin älykapula. Voit kokeilla responsiivisuutta esimerkiksi tällä sivulla: surffaa aucor.fi -osoitteeseen erilaisilla mobiililaitteilla niin huomaat miten verkkopalvelu reagoi erilaisiin tilanteisiin. Näppärää!

Pyydä tarjous!