Google App Engine on hienointa sitten viipaloidun leivän. Google App Engine skaalautuu automaattisesti sivuston kuorman mukaan, joten sinun ei tarvitse ikinä huolehtia kestääkö sivustosi sen miljoona kävijää. Luottokorttisi kyykkää kauan ennen sivuston kippaamista.

Google App EngineGoogle App Engine mahdollistaa rajusti skaalautuvien sivustojen toteuttamisen Googlen omaan infrastruktuuriin siten, että sama sivusto on yhtä nopea käyttää joka puolelta maailmaa. Sivusto skaalautuu automaattisesti kävijäkuorman mukaan ilman, että se vaatii ylimääräisiä toimenpiteitä meiltä tai asiakkaalta.

Testasimme miten hyvin WordPress + Google App Engine yhdistelmä toimii. Testisivusto kesti yli 70 000 requestia sekunnissa, mikä ei näkynyt käyttäjille mitenkään. Havainnollistettuna se tarkoittaa suunnilleen sitä, että kaikki suomalaiset olisivat surffanneet sivustolle yhden tunnin aikana ilman, että sivusto kaatuu tai edes hidastuu.

Toistetaanpa vielä:

Kaikki suomalaiset voivat surffata sivustolle yhden tunnin aikana ilman, että sivusto kaatuu tai hidastuu.

Google App Enginen skaalautuvuus yhdistettynä WordPressin käyttömukavuuteen on sen verran lyömätön paketti, että tarjoamme oletuksena tästä lähtien vain niitä. Enterprise-tason ratkaisut ovat nyt PK-yritystenkin saavutettavissa, järkevään hintaan.

Olemme myös koonneet oppejamme Google App Enginesta Githubiin, kannattaa käydä nuuskimassa sillä ihan käytännön esimerkkejäkin löytyy!

Snowdenin jälkeisenä aikana tietojen sijaintipaikka on entistä tärkeämpi asia pilvipalveluita käytettäessä. Sen vuoksi Aucor on neuvotellut Googlen kanssa mahdollisuuden sijoittaa Google App Engine -sivustot EU-alueelle.