Drupal on maailman suosituimpia avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmiä. Sitä suositumpi on ainoastaan WordPress. Drupal on lisenssiltään ilmainen, käyttäjäystävällinen ja tehokas julkaisujärjestelmä. Uskomattoman laaja lisäosavalikoima ja kehittäjäverkosto mahdollistavat laajojen verkkopalvelukokonaisuuksien kustannustehokkaan toteuttamisen.

Drupal on enterprise-tason julkaisujärjestelmä

Drupal on enterprise-tason julkaisujärjestelmä järkevään hintaan. Laajojen verkkopalvelujen toteutuksen ei tarvitse maksaa satojatuhansia työtunteja ja miljoonia euroja. Drupal yhdistettynä ketterän kehityksen työmalliin säästää aikaa, itkua ja hikeä. Drupaliin luottavat muun muassa suomi24.fi, Louvré, IKEA, Garmin, eBay ja Mensa.

Drupal integroituu saumattomasti taustajärjestelmiisi

Drupal leikkii kiltisti muiden järjestelmien kassa. Integroiminen esimerkiksi dokumentinhallintajärjestelmiin, varastonhallintajärjestelmiin, verkkokauppoihin ja intranetteihin onnistuu kivuttomasti.

Drupal skaalautuu liiketoimintasi mukana

Drupal skaalautuu aivan pienistä yrityksen verkkopalveluista laajoihin kokonaistoteutuksiin. Voit aloittaa pienellä verkkopalvelun uudistusprojektilla, ja liiketoimintojesi laajentuessa voit lisätä verkkopalvelun kupeeseen verkkokauppaa, intranettiä, extranettiä, materiaalipankkia, keskustelupalstaa ja niin edelleen. Et joudu tulevaisuudessa köyhtymään, kun olemassa olevaa verkkopalveluasi täytyy kehittää liiketoimintasi kasvaessa.

Nopea kehitystyö säästää rahaa

Yhdistämällä Drupalin ja ketterän kehityksen verkkopalvelun kehitys tapahtuu aivan uskomattoman nopeasti. Mitä nopeammin saat mahdollisimman toimivan version verkkopalvelusta, sitä nopeammin toiminnallisuudet voidaan hioa kohdilleen ja sitä nopeammin verkkopalvelu valmistuu. Tämä säästää aikaa, rahaa ja kyyneleitä. Voit saada verkkopalvelusi valmiiksi jo viikoissa.

Drupal on turvallinen kuin peruskallio

Drupal on eräs markkinoiden turvallisimmista julkaisujärjestelmistä. Siihen luottavat muun muassa USA:n valkoinen talo, maanmittauslaitos, Sitra ja monet muut julkishallinnon organisaatiot, joille tietoturva on yksi tärkeimmistä valintakriteereistä. Yhdistämällä Drupalin luotettavaan ylläpitoon voit nukkua yösi rauhassa. Meidän huomassamme rahakoneesi ei kompastu kiusallisiin kaatumisiin!

Monikielisyyttä, por favor

Drupal tukee oletuksena useita kieliä ja kieliversioita. Voit tehdä verkkopalvelustasi useita erilaisia kieliversioita ja hallita kaikkia niitä sujuvasti samalla julkaisujärjestelmällä. Se on oikea julkaisujärjestelmä esimerkiksi kansainväliselle kasvuyritykselle, jonka asiakaskuntana ovat koko maailma. Myös kieliversioiden kääntäminen on tehty mahdollisimman helpoksi.

Katso tekemiämme töitä.