5968448601_f649799d44_b

Mitä tapahtui vuonna 2014? Minne mennään vuonna 2015? Miksi blogikirjoitus pitää aloittaa kysymyksillä?

TLDR: Vuonna 2014 uudistimme ilmeemme, paketoimme osaamisemme, teimme riuskasti töitä ja keräsimme läjäpäin tyytyväisiä asiakkaita. Kiitokset A-kansalaisille, A-lihankkijoille ja tietysti A-siakkaille!

Vähän pidemmin ja puntaroiden: Olemme onnistuneet kokoamaan Aucoriin harvinaisen päteviä ja mukavia tyyppejä. Toimiston päälukumme vaihteli vuoden kuluessa kumppanien tuella liki kymmenestä aina yhden hengen hiljentymispäiviin. Tänään työllistämme 6 taitavaa osaajaa. Kesästä lähtien Logomolla on myös viihtynyt vanha tuttumme, videovelho Esa Arokki (Arokki Creative, CEO) ja vuoden alussa porukkaamme liittyy harjoittelija Teemu Suoranta, joka tarttuu hanakasti WordPressin kahvoihin ja tulee tarkkailemaan digitoimiston elämää tuorein silmin.

Blogiin nakuteltiin tänä vuonna 17 blogikirjoitusta tämä mukaan lukien ja sama tahti pidetään yllä ensi vuonnakin – vaikka sitten sisäisellä Piiskalla! Uutena viestikanavana avattiin virallinen Instagram-tili, virallistettiin suhde Twitterin kanssa ja varmaksi voi jo luvata, että johonkin tämä markkinointiviestintä rönsyää ensikin vuonna, mutta ei vain yhtään tiedä vielä että missä formaatissa ja mihin.

Yhteensä näitä viestejä oli jo tänäkin vuonna huikea määrä; sähköposteja, puheluita, twiittejä, Facebook-lurituksia ja noistakin todella moni ja meille tärkeä viesti lähti jonkun muun kosketusnäytöltä tai suusta. Näiden suosittelujen ja viestien jakamisen merkitystä voi jo jossain määrin mitatakin, mutta todella tärkeää se on joka tapauksessa. Siispä suuret kiitokset myös sanansaattajillemme!

Muita suuria ennustuksia vuodelle 2015: Teemme enemmän WordPressiä kuin Drupalia, juomme enemmän kahvia kuin energiajuomia ja panostamme yhä tiukemmin laadukkaaseen asiakaspalveluun. Saatamme myös lisätä sosiaalisen median jakohanikat blogiimme! [joulupukkinaurua]

Leppoisia joulunpyhiä, säihkyvää uuttavuotta!

Kuva Creative Commons -lisenssillä: “Gifted Hero“, JD Hancock – Thank you!

P.S. Tästä vielä joulun turbotimanttisalaisuus, portti Aucorin sisäpiiriin :)