Menneellä viikolla Aucor järjesti syksyn syväboottauksen. Toimintarasteina oli mm. geokätköilyä ja vesijuoksua. Ilta päättyi leppoisasti, jota voimme varauksetta suositella myös muille.

Vuotuinen DrupalCon pidettiin tänä vuonna Lontoossa, kannattaa katsoa esitykset verkosta.

Drupalin ympärillä velloo tällä hetkellä aika paljon. Toiset kirjoittelevat Drupalin kriisistä, kun toiset esittelevät omia Drupal 8 -toivelistojaan. Se, miksi tähän on ajauduttu avoimen lähdekoodin projektissa johtuu pääsääntöisesti siitä, että Drupalin ydin on kasvanut ja sen ylläpitäminen on vaikeutunut. On siivoamisen aika. Eräs iso takapakki on media-modulin ylläpitäjän Aaron Winbornin ilmoitus todetusta ALS-taudista.

Käyttöliittymäkeskustelua

Ovatko Media queryt vastaus näkyvän ruudun ulkopuoliseen sisältöön? UI-suunnittelussa myös kuvien muuttuva koko tuo mielenkiintoisia ratkaisumalleja (demo – pienennä ja suurenna selaintasi nähdäksesi vaikutuksen).

Testauspuolella puhuimme automaattisesta käyttöliittymätestaamisesta Seleniumilla sekä verkkopalveluiden testaamisesta OSX-ympäristössä eri IE-selaimilla, jota varten Microsoft tarjoaa VPC levykuvia.

Muita mielenkiintoisia linkkejä:

Viihde

iVinkit

P.S. Muistutuksena vielä, että 16.9. vietetään Kansallista etätyöpäivää.