Jee! Kuulin juuri kustannustoimittajalta, että Verkkopalvelun ostajan opas on viimeinkin lähtenyt painoon. Odotettavissa on, että kirja tulee painosta maaliskuun puolivälin tienovilla.  Sitten teosta voi ostaa hyvin varustetuista kirjakaupoista, sekä tietenkin tilata suoraan Talentumin verkkokaupasta. Kirjan julkaisun yhteydessä lanseeraamme myös digimediatoimistot.fi -verkkopalvelun, josta lisää vähän lähempänä julkaisua.

Tuotantotyö on jo hyvässä vauhdissa! Sanovat, että toisen kirjan kirjoittaminen on vielä vaikeampaa kuin ensimmäisen. Olen ainakin itse tästä asiasta hieman eri mieltä. Voi tosin olla, että kaunokirjallisissa teoksissa luomisprosessi on kuluttavampi, kun kirjailija on vuodattanut ensimmäiseen teokseen kaiken sydänverensä. Tietokirjallisuudessa aikaisemmasta kirjoitustyöstä on vain hyötyä.

Helppoa tämän teoksen tuottaminen ei kuitenkaan ollut. Syynä ei ollut osaamisen tai halun puuttuminen, vaan ajan puute. Kirjoittamisen aikana piti kuitenkin pyörittää yritystä, hoitaa muutama rekry ja muistaa käydä vielä kotonakin. Olo on suhteellisen helpottunut, kun tiukin vääntö on ohitse.

Voi viimeinkin keskittyä työntekoon. ;)