Lisää kuvia Flickrissä

Viime perjantaina otettiin sitten kamat kantoon ja siirryttiin alivuokralaisiksi Grand Avocadon tiloihin. Uudessa toimitilassa on lisää samanhenkisiä ammattilaisia, enemmän tilaa ja ennen kaikkea, raikasta ilmaa & parkkitilaa asiakkaille.

Muutos on aina virkistävää, ja tällainen muutos varsinkin. Olimme vanhoissa tiloissa vuodesta 2009 saakka, ja sinä aikana on tapahtunut paljon. Ihmisiä on tullut lisää, mahtavia töitä on tullut tehtyä, ja liiketoiminta on muuttunut ammatillisempaan ja organisoidumpaan suuntaan. Olen tällä hetkellä todella ylpeä siitä asenteesta ja osaamisesta, mitä Aucorissa on, ja tuskin maltan odottaa mitä kaikkea uutta kivaa on tiedossa. Tämä muutto oli pieni askel isossa kokonaiskuvassa, mutta sitäkin tärkeämpi.

Vanhat toimitilat jäävät taakse hieman haikeissakin tunnelmissa, mutta hapenpuutetta ei tule ikävä. :)

Itse muutto sujui yllättävän kivuttomasti, ja ainoa damage on tietääkseni yksi kadonnut iMacin virtakaapeli. Urakkaa helpotti huomattavasti kantoavuksi pestatut/huijatut/pakotetut vapaaehtoiset. Kiitos kaikille muuttoon osallistuneille, apunne ja panoksenne oli korvaamaton!

Järjestämme tietenkin asiaankuuluvat tuparit, joten stay tuned!