hpk_blogi

Uusi Aucor on urheilullinen yritys. Riveistämme löytyy mm. kestävyysjuoksijaa, pyöräilijää, salibandyaktiivia ja golffaria.

Näkyvin toimeksiantajamme urheilun saralla on Hämeenlinnan Pallokerhon edustusjääkiekko, jonka verkkosivustosta verkkokauppoineen sekä uutiskirjepalveluista olemme vastanneet jo usean kauden ajan. Pallokerhon verkkosivusto on valjastettu tukemaan myyntiä ottelulippujen, fanituotteiden ja yrityspalveluiden osalta. Seuran sosiaalisen median viestintä on liitetty osaksi sivustoa. Verkkosivusto on kerännyt positiivista palautetta ja konkreettisia tuloksia myynnin osalta.

Toinen lajissaan näkyvä asiakkaamme on salibandyn aktiivisin suomalainen uutissivusto Pääkallo.fi. Sivustoa voi hyvin verrata kiekkopuolella toimivaan Jatkoaika.comiin – ydinryhmä on tiivis, mutta laaja avustajajoukko nostaa tekijöiden määrän noin 50 henkilöön. Aucor on ollut mukana suunnittelemassa keväällä julkaistua Pääkallon uutta ulkoasua ja etenkin kansallisiin ja kansainvälisiin huipputapahtumiin tullaan jatkossakin kehittelemään uusia tapoja jakaa uutisia salibandykansalle.

Alan töiden ohessa hikeä pukkaa myös erilaisissa urheilutapahtumissa, Aucorin Ajocoirat ja Mediatavastin Track and field -jaostot ovat kumpikin tahoillaan kunnostautuneet ainakin tekstiilien kantamisessa eri tapahtumissa. Yritysten toukokuisen yhdistymisen myötä saimme luonnollisesti myös vahvan atleettiklubin, joten Aucorin iskuryhmä saatetaan nähdä tulevaisuudessa vaikkapa jossain hilpeässä soututapahtumassa.

Eikä siinäkään vielä kaikki. Intohimoisesti pyöräilyn lisäksi muusiikkiin suhtautuva art directorimme Mikko Mänttäri soittaa bändinsä, Cardiantin, kanssa bassoa Tapparan kannatuslaulussa. Kuunnelkaahan!