LEHDISTÖTIEDOTE

Ulkoasiainministeriön ylläpitämä thisisFINLAND-verkkopalvelu, joka toimii finland.fi –osoitteessa, uusitaan vuoden 2015 aikana. Uudistus on osa Suomen maakuvan kehittämistyötä. Palvelun käyttöliittymän ja visuaalisen ilmeen toteuttaa Zeeland. Teknisestä toteutuksesta vastaa Aucor Oy.

thisisFINLAND-maasivusto on useiden ulkomaalaisten ensikosketus Suomeen ja suomalaisuuteen: sivustolla on kuukausittain yli 100 000 uniikkia kävijää. Sivustolla tarjotaan jatkossakin uutisten ja artikkeleiden lisäksi faktoja ja tilastoja Suomesta. Palvelu toimii myös edelleen ohjaavana kanavana mm. matkailijoille ja sijoittajille suunnattuihin muiden ylläpitämiin sivustoihin.

Zeeland toteuttaa täysin uudistettavan palvelun käyttöliittymän sekä sen visuaalisen ilmeen ja verkkopalvelu-uudistuksen teknisestä toteutuksesta WordPress-alustalle vastaa digimediatoimisto Aucor Oy, joka on vuonna 2008 perustettu ja kansainvälisestikin huomioitu WordPress-julkaisujärjestelmän osaaja. Aucor valittiin toteuttajaksi kilpailutuksessa esitetyn suunnitelman, kokemuksen ja referenssien perusteella.

Verkkopalvelu-uudistukselle on asetettu korkeat tavoitteet. Sen tulee olla tyylikäs, sisällöltään kiinnostava ja ajassa vahvasti kiinni. Teknisesti sivuston tulee toimia kaikilla päätelaitteilla ja sisältötyypeillä seitsemänä eri kieliversiona, mm. kiinaksi. Sivuston kohderyhmänä ovat globaalisti Suomesta kiinnostuneet, kaikki opiskelijoista ja ammattilaisista talouselämän vaikuttajiin.

Lisätietoja:
Sami Haukioja, Zeeland, asiakkuusjohtaja, sami.haukioja@zeeland.fi, puh. 050 599 5225
Janne Jääskeläinen, Aucor, CEO, janne@aucor.fi, puh. 040 577 0215

Zeeland Family on Suomen monipuolisin markkinointiviestinnän palveluyritys.  Ydinosaamistamme on lisätä asiakkaidemme myyntiä ja tunnettuutta markkinoinnin, viestinnän ja asiantuntijapalveluiden keinoin. Autamme asiakkaitamme kirkastamaan ja kohdistamaan strategiset suunnitelmat kannattaviksi toimenpiteiksi ja saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteet. Palveluksessamme on 100 ammattilaista Helsingissä ja Turussa. Konsernin emoyhtiön Zeeland Oyj:n osake (ZEE1V) on noteerattu NASDAQ First North -markkinassa Helsingissä. www.zeeland.fi

Aucor on tehnyt uraauurtavaa työtä WordPressin ja Googlen pilvipalveluiden yhdistämiseksi, mikä mahdollistaa jopa miljoonien kävijöiden palvelemisen samanaikaisesti. Aucorin asiakkaina on merkittäviä kotimaisia ja kansainvälisiä B2B-yrityksiä. www.aucor.fi