Tiimimme uusin aucorlainen nostaa kertaheitolla kaikennäköisiä tilastoja ja rimoja. On eniten mitaleita, kokemus- ja pyöräilykilometrejä sekä ennätysmäärä lapsiakin! Eikä unohdeta omaa wikipediasivua. Neljällä eri kielellä. Nyt hän ratsastaa pinkillä yksisarvisella mukaan WordPress-maailman ytimeen.

Conny Karlsson, kuinka tässä näin kävi?

Olen tehnyt nettisivuja jo vuodesta 2001. Vuoteen 2007 asti tein sitä ammattiurheilun ohella ja urheilu-uran jälkeen siirryin kokopäiväisesti nörttihommiin. Pitkän aikaa tein verkkopalveluja toiminimellä ja vasta viimeiset vuodet palkkatyössä. Oikeastaan kiinnostus verkkosivuja ja koodaamista kohtaan alkoi jo 90-luvun loppupuolella ammattikorkeassa. Oma domain minulla on ollut rekisteröitynä vuodesta 99.

Fun fact: nuorin aucorlainen oli tuolloin 4-vuotias.

Mikä sai sinut hakeutumaan Aucorin joukkueeseen?

Olen jo pidempään kaivannut ympärilleni isompaa tiimiä, että pääsisi oppimaan ja kehittymään porukassa. Minua ja Aucorin Tommia yhdistää TPS ja Twitterissä käytyjen keskustelujen lomassa tuli joskus puheeksi myös työasiat. Hän rohkaisi hakemaan, mutta meni silti melko kauan, ennen kuin uskalsin hakea tänne töihin. Vieläkin vähän hirvittää, että mitenköhän tässä vauhdissa pysyy mukana.

Aucor-Tommi-ja-Conny
Onkohan siellä jotain mustavalkoista ruudulla?

Mitä vuodet kuulantyöntäjänä ovat opettaneet sinulle?

Ammattiurheilussa on paljon samaa kuin yrittäjyydessäkin. Molemmat vaativat pitkäjänteistä ja päämäärätietoista työtä ja kasvattavat paineensietokykyä. Pitää olla pitkän tähtäimen tavoitteita, mutta silti hommat on hoidettava kunnolla joka päivä. Näistä piirteistä on hyötyä palkkatyössäkin, koska omasta tontista huolehtiminen on ihan yhtä tärkeää myös osana joukkuetta.

Mikä on supervoimasi?

Haluaisin uskoa, että kommunikaatio. Kun takana on kohta 20 vuotta asiakkaiden kanssa työskentelyä, niin sitä on tavannut monenlaisia ihmisiä ja ajautunut melkoisiin tilanteisiin. Yksinyrittäjänä ja valmentajana sitä ei ole voinut piiloutua vaikeilta tilanteilta ja toivoa, että joku muu hoitaa. Tällä hetkellä valmennettavana on kaksi kuulantyöntäjätyttöä ja tyttöjen valmentaminen opettaa ihan omanlaisia kommunikaatiotaitoja.

Tunnusta meille jotain!

Ennen kuin hain Aucoriin, luin melkein koko blogin läpi. Se vakuutti minut siitä, että täällä tehdään asiat oikein ja täällä pääsee kasvamaan ja kehittymään.

Toimitus huokaa onnellisena ja toivottaa miehen uudeksi hahmoksi suosikkiblogiinsa. Tervetuloa yksisarvisen selkään, Conny! Kyllä me sinut kyydissä pidetään.