Tomi Neulanen (kaffet)Tällä päivämäärällä Aucorin riveihin itsensä Web Developeriksi ojentaa ja esittelee Tomi Neulanen.

Minä palvelen asiakkaita tarjoamalla toteutuksia, jotka ylittävät niille asetetut tavoitteet.

Tuon kanssa ajattelin avata. Eipä siinä kai mitään ihmeellistä ole? Asiakkaiden palvelun takia minä olen täällä, se on kaiken lähtökohta. Minä tulen palvelemaan kehittämällä laadukkaita toteutuksia, jotka tekevät sen mitä niiden toivotaankin tekevän ja aina vähän päälle.

Minulla on kokemuksen kautta tarjolla erityistä osaamista niin suunnittelun kuin tuotannon osalta mainonnallisiin ja viestinnällisiin toteutuksiin sekä räätälöityihin verkkokaupparatkaisuihin. Näitä tukee osaaminen verkkopalvelu-analytiikassa ja konversio-optimoinnissa sekä taito hyödyntää sosiaalisen median rajapintoja.

Kirjoitan myöhemmin lisää, sillä seuraavaksi ajattelin saavuttaa tuottavuusnirvanan. Täällä on kollegoilla nimittäin sellaiset työkalut ja -tavat, että AI ETTÄ!