Aucor sai tammikuun alussa harjoittelijaksi erittäin lupaavan WordPress-tekijän. Aiemmin freelancerina toimineelle Teemu Suorannalle WordPress on toinen koti. Yrittäjänä Teemu on tehnyt kaikkea verkkosivujen ideoinnista graafiseen suunnitteluun ja toteutukseen. Teemun työnjälkeä pääsee ihailemaan hänen verkkosivuiltaan. Teemu ahkeroi Aucorilla koulujen suvivirteen saakka.

Teemu selvittää itse tilannetta:

Miksi Aucor?
Kävin läpi turkulaisia digitoimistoja ja Aucor erottautui selkeästi työnjäljellään ja fiksuilla teknologiavalinnoillaan. On hienoa päästä oppimaan itseä osaavammilta WordPress-tekijöiltä.

Mitä harjoittelija tekee?
Harjoittelija soluttautuu yritykseen osana opintojaan, osallistuu työntekoon ja yrittää kahmia itselleen mahdollisimman paljon tietoa ja kokemusta. Osallistun harjoittelijana verkkopalveluiden suunnitteluun ja toteutukseen.

Millaisia odotuksia sinulla on harjoittelun suhteen?
Omana tavoitteena on päästä mahdollisimman nopeasti asiakasprojektien pariin. Vastaavia töitä olen tehnyt opiskelun ohella freelancerina, jolloin monet työskentelytavat ovat jo tuttuja. Odotan haasteita, ajoittaista epätoivoa ja huikeita onnistumisia.

Mikä on työssäsi sydäntä lähimpänä?
Minussa yhdistyy loogisuus ja visuaalisuus, jotka ovat tiiviisti käytössä työskentelyssäni. On mahtavaa nähdä kuinka ideoista rakentuu konkreettinen sivusto, jota kelpaa ylpeänä esitellä.

Mitä ajattelit tehdä seuraavaksi?
Jatkan ympäristön asennusta ja työohjeiden lukemista.

Blogitoimitus kiittää alustuksesta ja koko toimiston väki toivottaa Teemun ilolla mukaan verkkopalveluhommiin!

15585113293_017e2a0b6b_k