Aucorin rytmiorkesteriin on liittynyt uusi basisti, Janne. Koska hän on yrityksemme kolmas Janne, kolmas basisti ja toinen basisti-Janne ennustamme hänelle noin viittätoista lempinimeä vuoden loppuun mennessä. Ja tietysti kourallista uusia basistivitsejä. Kielien lisäksi Janne Kolmas näppäilee koodia sekä internetin etu- että takapuolelle.

Jann3, miten soi sävel tänä aamuna?

Hienosti soi, kiitos kysymästä! Fiilis on mitä parhain; olen päässyt jo niin sanottuihin oikeisiin töihin perehdytyksen jälkeen. Uudet työkaverit ovat oikein mukavia ja uusia asioita on jo nyt tarttunut omaan työkalupakkiin.

Millainen on historiasi?

Web-touhuihin sain ensikosketuksen jo joskus viime vuosituhannen lopulla ja siitä se innostus sitten lähti. Työelämään päädyin noin kymmenen vuotta sitten eli muutama kilometri ja koodirivi on jo takana. Reilu kuusi vuotta ja muutama sata kampanjasivua myöhemmin päädyin toisaalle Drupal-tiimiin fronttia tekemään ja oppia kerryttämään. Ja nyt sitten Aucorille.

Mitkä ovat tyylisuuntasi?

Työurallani olen tehnyt niin fronttia kuin bäkkiä, sekä jonkin verran graafista suunnittelua. Aucorilla kuitenkin pääpaino on koodipuolella, eli WordPressissä.

Mikä Aucorin kokoonpanossa miellytti sinua erityisesti?

Aucoria olen seurannut firman perustamisesta lähtien. Olen ihastellut sitä tapaa, jolla asioita täällä tehdään ja kuinka avoimesti kaikesta puhutaan. Aucorilla on vain piinkovia ammattilaisia, ja heiltä saa varmasti arvokasta oppia omaankin tekemiseen.

Soita pieni soolo

Olen hiukan höyrähtänyt Lee Childin Jack Reacher -kirjasarjaan. Nyt taitaa olla menossa 19. kirja kyseisestä sarjasta. Muuten olen ihan terve ja normaali. Kai.

Tervetuloa, let’s rock!

Ps. Hakumme jatkuu. Hae meille, vaikket olisikaan Janne tai basisti.