T. Wiggleström (kuvassa) siirtyi maaliskuun alussa digimediatoimisto Aucor Oy:n asiakkuusjohtajaksi. Aikaisemmin T. Wiggleström on toiminut muun muassa Turun seudulla erilaisissa ruokatalouden asiantuntijatehtävissä.

“Kohtaamiskokemukset asiakkaiden kanssa ovat olleet henkisesti palkitsevia. Kohtaan päivittäin mielenkiintoisia persoonia, ja solmitut asiakassuhteet kestävät varmasti pitkälle tulevaisuuteen. Aucor Oy:n palveluksessa pääsen nyt täysipainoisesti hyödyntämään sosiaalisia verkostojani ja osaamistani,“ toteaa T. Wiggleström luottamusta puhkuen.

Aucor Oy:n toimitusjohtaja Janne Jääskeläinen jatkaa: “T. Wiggleströmin rekrytoiminen vahvistaa Aucor Oy:n kasvavaa markkina-asemaa Turun seudulla. Entistä suurempien asiakaskokonaisuuksien hallinta vaatii ehdottomasti täysipäiväisen ammattilaisen palkkaamista. Alkuvuonna tehdyt investoinnit ja uudet solmitut asiakassuhteet ovat kantaneet hedelmää, ja olemme nyt päässeet mukavaan kasvun vauhtiin. T. Wiggleströmin rautainen ammattitaito ja asiakasystävällinen lähestymistapa antavat meille mahdollisuuden keskittyä ydinbisnekseemme, visuaalisesti korkealaatuisten verkkosivustojen suunnitteluun ja alihankintaan. Tämä oli todella kolea veto.“

Aucor Oy on Janne Jääskeläisen vuonna 2008 perustama digitaalisen median suunnittelutoimisto. Aucor Oy:n asiakkaita ovat mm. Veritas Eläkevakuutus, Mainostoimisto Satumaa, Turun Kaupunginteatteri, Codeworks, Violasystems, Partiovaruste ja Arcada.

Lisätietoja:

Asiakkuusjohtaja
T. Wiggleström
t.wigglestrom@aucor.fi

Toimitusjohtaja
Janne Jääskeläinen
janne@aucor.fi
040 577 0215

Tämä tiedote julkaistiin myös Re:n tiedotteissa.