Aucorin toimisto ei levännyt viikonloppunakaan. Logomo Byrålle oli junailtu neljättä viidettä kertaa järjestetty SomeTime-tapahtuma ja tohinaa riitti jo perjantai-iltapäivästä asti kun ensimmäiset vieraat saapuivat paikalle virittelemään laitteita ja tunnelmia kohdilleen. Ilmoittautuneita oli 198 kpl ja kävijöitä kertyi loppujen lopuksi yli kaksisataa. Kuvassa vilkutellaan avajaissanojen yhteydessä Aseman rappusilla.

SomeTime-yleisöä

Matka tapahtumaan ei ollut erityisen raskas tai vaikea, mutta aikaa piti välillä taikoa myöhäisilloista ja työpäivien väleistä. Jotenkin mielessä oli kuitenkin koko ajan sellainen tietty rentous, että eiköhän sitä aina jotain keksitä jos joku homma feilaa. Niinhän siinä lopulta kävikin, tuli yllätyksiä ja muutoksia, mutta ei jääty murehtimaan vaan viritettiin asiat kuntoon . Kuuluu kuulemma tapahtuman luonteeseen :) Tila toimi hienosti joustaen ja jos joskus vastaavaa taas järjestellään niin Pro Tipsejä kertyi kyllä, ihan peruskäytännöistä (kahvi & narikka!) hienompaan hifistelyyn (näytöt, streamaus) ja näistä varmaan jutellaan logomolaistenkin kanssa iloisen rakentavassa hengessä.

@ansik Top 5 -jutut mukaan korvan taa…

  • Google Hangout haastattelukäytössä, hauskaa ja takuulla jotain tarttuu työpuolellekin. Jaana Nyström on kova!
  • Toni Nummela: positiivinen ja innostava kaveri, avasi päälavalla ja myös päätti Queen-coveriin (vaikka 95% yleisöstä olikin jo kaikonnut.)
  • Instagram-intoilu. Vedettiin Jani Liljan kanssa varsin lonkalta mukava paja, joka miltei tuplasi osallistujamääränsä siinä kohtaa kun siirryimme ulkoilmaan. Tuli seuraajia… ;)
  • Facebook – meh, kaikki muu – jännää tulossa! Vaimokin tuossa naureskeli, että et sitten mitään Faceen päivittänyt sieltä päivästä ja niinhän se oli. Ei vaan lähtenyt.
  • Ihmiset <3 – paikat tapahtuman jälkeen hienossa kunnossa ja säkkituolitkin vietiin talkoilla takaisin Humakin tiloihin.

Lopuksi vielä linkkejä sosiaaliseen mediaan, sinnehän sitä sisältöä kertyi varsin mukavasti:

Ai niin, Twitter-seinästäkin kyseltiin. Se on sinällään hyvin yksinkertainen verkkosivu, johon voi upottaa myös esisyötettyä sisältöä esim. tilaisuuden järjestelyistä. Toimii paremmin kuin junan vessa ja seuraavina lisäominaisuuksina voisi olla esim. kuvien esittely twiittien lomassa. Tekniikka pöllittiin luovasti perjantain aikana Twiittipukin iPadista :) Jos joskus tulee tarvetta vastaavalle niin kysy ihmeessä lisää tai ota meidät seurantaan vaikkapa Facebookissa tai Twitterissä.