Tapahtui elokuussa 2016. Logomon toimistolle ropsahtaa postipaketti. Paketista paljastuu DUDEN KARVAINEN PÄÄ. Seuraavana paikalle marssii anonyymi toimari, kuuluu Rauno Repomies -henkinen spontaani huudahdus ja eihän siinä sitten muu auta kuin hiljainen sodanjulistus.

Dude-paita Aucorin toimistolla

Tätä hiljaista sotaa käytiin seuraava viikot, kuukaudet ja yhä vain seuraavat kuukaudet tiukasti internet-poteroissamme maaten, yksittäisiä twiittejä ja sisäisiä piikkejä heitellen. Eivät ne siellä Dudella varmaan edes tajunneet olevansa sodassa… *sotilaallista kiherrystä*

Heti keväällä hoidimme ensin omat univormumme kuntoon, kömmimme vähitellen ihmisten ilmoille ja tavattuamme vihollisen silmästä silmään WordCamp Helsingissä päätimme siirtyä seuraavaan vaiheeseen – alusvaatevarusteluun!

Tilasimme hyviltä ystäviltämme saksalaisilta mielestämme aivan ihastuttavat A-luokan alushousut, jotka vielä melkein käsin koristelimme lähes brändivärillämme: glitterpinkillä. Kalsongit rakkaudella kuoreen ja ei aikaakaan, kun Twitterin kuumalla linjalla kilahtaa:

Olisimme toki voineet syyttää tästä pienestä viivästyksestä lähes kaikkien yhteistä vihollista Postia, mutta ei me nyt sellaiseen lähdetty, kun nämä äärettömän kovat pehmeät paketit olivat perillä niin hämmästyttävän vikkelästi.

Muutamaa päivää myöhemmin selvisi vielä, että bokserit kaipasivat joko tarkempia käyttöohjeita tai sitten toiset vaan osaavat ajatella pukeutumista enemmän laatikon ulkopuolelta.

Oikein kuumaa kesää Jyväskylään ja tubettaja-hengessä jäämme odottelemaan mitä ihania paketteja posti konttorille jatkossa kantaakaan. ? ? ?