Vuosi sitten vuosi vaihtui ja uutukainen otettiin vastaan heti kättelyssä poteromoodissa. No koko vuosi ei sentään ole ollut yhtä taistelua, vaan vuoteen on mahtunut muun muassa kymmenvuotisjuhlat, kesäretki Hämeenlinnaan, uusia tekijöitä sekä tietysti kasapäin tosi omituisia vitsejä.

Vuoden aikana rikottiin blogissamme 300 tekstin rajapyykki ja tuo maaginen 300. teksti oli Tommin Miksi WordPressiin tarvitaan blokkimainen Gutenberg-editori?. Kaikkiaan Tommi tehtaili vuoden aikana kolme Gutenberg-aiheista tekstiä ja katsotaan paljonko niitä tarvitaan ensi vuonna, kun ensiaskeleet Gutenbergin kanssa on jo tukevasti takana.

Tämä on vuoden 49. teksti, mikä tarkoittaa sitä, että pistimme vielä viime vuottakin paremmaksi! Katsotaan venymmekö ensi vuonna yli viiden kymmenen. Kokonaissaldo on nyt siis 315.

Tehtiin me vähän töitäkin

Ehdimme me toki muutakin tekemään, kuin kirjoittamaan blogitekstejä. Aucor Service Desk otti vastaan ja käsitteli yli 1000 tikettiä ja asiakkaat muistivat meitä arvosanalla 4,8 / 5. Vielä ehtii tämän vuoden saldoon nakuttelemaan muutaman, sillä ASD päivystää uuden vuoden aattonakin!

Projektipuolella valmistui sivusto jos toinenkin. Niidenkin suhteen rikottiin edellisen vuoden ennätys, mutta oli meillä muutama uusi käsiparikin toki apuna. Niistä kohta. Nostetaan tähän sitä ennen muutama referenssipuolen vuoden kohokohta.

”Työskentely Aucorin kanssa on ollut todella joustavaa. Kaikki on tapahtunut sovitusti ja aikataulussa. Jos minulta on tullut joku pyyntö, se on hoidettu nopeasti. Lisäksi kaikki kehitysehdotukseni ja muutospyyntöni on huomioitu ja niihin on reagoitu rivakasti.” – Kimmo Isbjörnssund, Manager, European Space Agency’s Business Incubation Centre in Finland
”Kaikesta Aucorin tekemisestä huomasi, että nämä on kyllä tehneet näitä juttuja aiemminkin. Oli todella siistiä huomata, kuinka helposti hallittava, näyttävä ja nopea sivustosta tuli.” – Miro Nieminen, Software Engineering Lead, Framery
aucor-valmet-automotive-kayttoliittyma
”Olemme kaikin puolin tyytyväisiä. Yhteistyö meidän ja Briiffin sekä Briiffin ja Aucorin välillä on toiminut todella hyvin ja saumattomasti. Kaikki ne odotukset ja vaatimukset, jotka meillä nettisivun ulkoasua ja toiminnallisuuksia varten oli, toteutuivat toiveidemme mukaisesti – ellei jopa parempana.” – Mikael Mäki, viestintäpäällikkö, Valmet Automotive
“Digitaalisessa maailmassa kaikki muuttuu niin nopeasti. Toivottavasti saamme jatkaa yhteistyötä Aucorin kanssa ja pääsemme kehittämään sivustoa tästä eteenpäinkin. Nyt kun pohja on kunnossa, ei tarvitse joka kerta aloittaa alusta.” – Taija Paavola, viestintä- ja markkinointipäällikkö, SOL-yhtiöt
Käytetty sivusto voi kunnioittaa samaan aikaan vanhaa mutta näyttää myös tekijältään. – Eikun hetkinen, tämähän taisikin olla aprillipila.

Lisää joukkuevoimaa!

Että tällaista jälkeä saadaan aikaan, tarvitaan tietysti huipputekijöitä. Tänä vuonna rivistömme kasvoi neljällä A-luokan tekijällä. Ensin saimme roppakaupalla hyvää energiaa, kun vuoden alussa taloomme putkahti Lehtisen Jan!

aucor-jan-lehtinen-sisällönsyöttö

Kesän koittaessa harjoitteluun saapuivat Aleksi ja Patric ja tälle tielle jäivät. Jäätelölläkin oli osuutta asiaan! Molemmat ehtivät myös avata bloggaajauransa vuoden aikana, Aleksi WordCamp Turussa ja Patric WordPressin vakiovarusteista. Nopeaa ja rohkeaa toimintaa silläkin rintamalla, markkinointituuttien jäätelökioski arvostaa!

Kyllä siitä hyvä kaksin tulee.

Vuoden viimeisin vahvistus – niin kuvainnollisesti kuin ihan kirjaimellisestikin – on tietysti Conny Karlsson. Hän vahvistaa ruotsinkielistä osastoamme, kuulantyöntömetrejämme, iän tuomaa viisauttamme ja tietysti myös koodipuolta.

Pihka käy tarkistamassa uusimman tulokkaan. Kunnossa on.

Hupi- ja hurvittelutoimikuntamme tiedottaa

Vuoteen mahtui myös kaikenlaista seikkailua, retkeilyä ja muita rientoja. Mitä villeimpiä TOP-listoja, urheilulupauksia ja seurapelejä. Palautetaanpa mieliin pari mukavaa hetkeä menneiltä kuukausilta. Kuvakimaran avaa Instagramin tilastojen mukaan vuoden some-suosituin kuva Ruissalon syysmaisemista.

View this post on Instagram

Pinkki yksisarviskakku ? #10vee

A post shared by Aucor Oy (@aucorcctv) on

View this post on Instagram

We have a task for YOU! #gutenberg #wctku #wordpress

A post shared by Aucor Oy (@aucorcctv) on

Tämä viimeinen on tietysti sponsoripöytämme tapahtumassa WordCamp Turku 2018, jonka Teemu pyöräytti pääjärjestäjänä päivätöidensä ohessa. Teemu on myös tänäkin vuonna ahkerin blogistimme, sillä hänen kynästään syntyi kokonainen tusina tekstejä. On se hurja.

Loppuun on tietysti laitettava vielä maskottikoiramme Pihkan kuva. Koska mitä olisi vuosi ilman Pihkaa?

Sitten ei muuta kuin kuono samaan suuntaan kuin Pihkalla eli vuotta 2019 kohden. Yllätyksiä luvassa heti alkuvuodesta. Nähdään siellä!