Jokaisella yrityksellä on niitä, vaikka valtaosa ei ole niitä näkevinäänkään. Aucorillakin on monta sellaista, emmekä mekään kaikista välitä. Mutta niistä joista välitämme, välitämme ihan tosissaan.

Tarkoitan tietenkin kilpailijoita.

Kilpailijoiden kepittämisen sijasta nyt paiskellaan porkkanoita. Alla on listattuna rakkaimmat kilpailijamme. Jos asiakas menee heille, se ei edes harmita, koska tiedämme asiakkaan päätyneen hyviin käsiin. Ja sehän on Aucorin tavoite muutenkin – tehdä internetistä parempi paikka, yksi sivusto kerrallaan.

Taiste

Taiste tekee mobiilikeskeisiä digiratkaisuja, ja he tekevät niitä ahnaalla pieteetillä. Taisteella olevat ihmiset suhtautuvat suunnittelutyöhön sellaisella tarmolla ja tehokkuudella, että heikompia hirvittää. Vahva visuaalinen ote yhdistettynä mahtavaan matemaattiseen osaamiseen takaa toimivia toteutuksia.

Aucor Oy – rakkaat kilpailijat.

Disclaimer: olemme toteuttaneet Taisteen sivuston ja tehneet muutaman yhteisprojektinkin.

Dude

Duden tyypit ovat omaa luokkaansa. Elleivät he kaikki olisi tuollaisia maailmanparantaja-hevi-hippejä ja asuisi Jyväskylässä, oltaisiin varmaan kaikki päädytty saman katon alle jo aikoja sitten. Duden työ on laadukasta, ja dudet suhtautuvat työhönsä ainoalla oikealla tavalla – intohimoisesti. Duden jengi on hyvin edustettuna Suomen WordPress-scenessä, ja se tietenkin näkyy myös työn laadussa. Vahva suositus.

Aucor Oy – rakkaat kilpailijat.

Fraktio

Jesse Peuralan luotsaama Fraktio on ohjelmistotalo, jolle hyvä meininki näyttää olevan muutakin kuin slogan. Olen ilolla seurannut, miten upealla fiiliksellä ja porukalla Fraktio puskee menemään kasvu-uralla. Jessen nöyrä johtamistyyli on esimerkillistä, ja se näkyy koko yrityksessä. Kaiken kaikkiaan kunnioitettava firma.

Aucor Oy – rakkaat kilpailijat.

Suomessa toimii toki monta kovaa alan yritystä, ja niissä työskentelee hyviä ihmisiä. Näiden kolmen listaamani firman kanssa minulla on kuitenkin aidosti sellainen olo, että ne suhtautuvat työhönsä sillä innolla ja rakkaudella kuin työhön kuuluukin suhtautua. Ja siksi nämä firmat tulevat kaikki menestymään. Ne auttavat myös meitä menestymään, sillä mikään ei kiritä satasen juoksuun samoin kuin kunnon vastus.

Kiitos teille, rakkaat kilpailijat. Olisipa teitä enemmän. <3