Viimeksi katsottiin, mitä pitää sisällään Tommin tavallinen eli keskiviikko. Tänään tirkistelemme Hämeenlinnan konttoriin, joka koostuu yhden miehen hartioista. Markus, millainen on sinun My Day?

Herätys on jämptisti kello 6.30. Ylös sängystä ja lenkkivaatteet päälle, vaikka kieltämättä hieman väsyttää. Onneksi käsillä on upea kesäaamu, joten Aatulle ruokaa ja sen jälkeen puoleksi tunniksi reippailemaan lähikortteleiden ympäri. Kuten kuvasta näkyy, lenkitettävä on ihan yhtä uninen kuin lenkittäjäkin.

Lenkin päätyttyä vuorossa on pistäytyminen suihkussa ja vakioaamupala (jugurttia, leipää, appelsiinituoremehua). Aamutoimien jälkeen suunnaksi otetaan Hämeentien toimisto.

Duunis eka, duunis vika

Työpäivä alkaa aina kupillisella hyvää kahvia. Sen jälkeen on riittävän karaistunut avatakseen sähköpostin sekä Basecampin. Viestien kahlaus ja päivän työtehtävien läpikäynti paljastaa, että tiedossa on vähän normaalia rauhallisempi päivä. 

Päivän tehtävälistalla on muun muassa MailChimp-uutiskirjepohjan testaaminen eri laitteilla ja sähköpostiohjelmilla. Uutiskirjepohjan toteuttaminen on ikään kuin paluu menneisyyteen ja siihen aikaan, kun verkkosivuston HTML-koodia muodostettiin taulukkorakenteella. Eipä ole ikävä niitä aikoja…

Googlen sähköpostissa uutiskirje näkyy aivan oikein, kuten saattoikin olettaa. Mutta, vähemmän yllättäen, Microsoftin Outlook vaati korjaamista. Lopulta pienellä muutoksella myös Outlook ymmärtää näyttää uutiskirjeen kuten oli tarkoitus.

Kun kello lähenee puoltapäivää, niin nälkähän se jo on. Suunta käy siis kohti lähikauppaa. Tällä kertaa valinta osuu kanaisaan Caesarsalaattiin ja paistopisteen croisantiin. Kun lounas on nautittu kaikessa rauhassa, palaan takaisin työpisteelle. Loppupäivään sisältyy vielä valmistuneen projektin debriefing ja erinäisten kehitystoimenpiteiden laskuttaminen. Aika monipuolisesti vähän kaikenlaista siis. 

Hyvässä seurassa hutikaan ei harmita 

Töiden jälkeen on jälleen nälkä, joten kotona otetaan ensin vähän välipalaa ja sitten on aika viedä koira lenkille. Monesti töistä palattuani vien Aatun vapaalenkille lähimetsiin, mutta tänään pyöritään poikkeuksellisesti kotikulmilla. Täytyy nimittäin säästää vähän energiaa, kun illan ohjelmassa on golfkierros läheisellä Hattula Golfin kentällä.

Ensimmäiset väylät on mies niin jumissa, että hyvä kun palloon osuu. Onneksi vähitellen lihakset siitä vertyvät, vaikka ei sekään paljoa näytä pelastavan. Tänään peli ei oikein kulje, mutta kenttä on hyvässä kunnossa, joten siitä ei hyvän tuloksen tekeminen jää kiinni. Pääasia kuitenkin, että ilma ja seura on ensiluokkaista!

Kierroksen päätyttyä on sen verran kova nälkä, että ruokaa täytyy saada heti! Niinpä kotimatkalla pysähdytään Kotipizzaan syömään herkulliset Kotzonet. Ja kun kerran Tiiriössä ollaan, niin pitäähän se käydä ostamassa Aatulle uusi lelu Terrasta.

Loppuilta meneekin rauhallisesti kotona leffan parissa ja seuratessa Aatun touhuja uuden lelun kanssa. Lopuksi loraus vettä terassin tomaatille ja sitten unille.