Tältä minä näytän

Nimeni on…

Aucorilainen

Lempivärini on…

Hot pink (#C82986)

Sähköposti­osoitteeni…

Voidaanko kirjoitella Slackissa? Tykkään Slackista niin hirmuisasti, että Aucorin omalla Slack-kanavalla on jo 200 000 viestiä. Osan niistä on spammannut meidän pienet robottikaverit.

Lempiruokani on…

Bataattiranskalaiset

Paras TV-sarja on…

Band of Brothers seuraa Yhdysvaltojen 101. maahanlaskudivisioonan 506. rykmentin E-komppanian matkaa harjoitusleiriltä Normandian maihinnousuun ja Hitlerin Kotkanpesän valtaukseen. Sarja perustuu samannimiseen kirjaan, jossa kompanian sotilaat ovat itse äänessä. Sarjan kohokohtia ovat majuri Dick Wintersin kasvu johtajana, sotilaiden yhteishenki ja sodan koruttomuus. Jokainen jakso alkaa veteraanien haastatteluilla ja vasta lopussa näytetään heidän nimet jolloin sodan oikeat kasvot paljastuvat.

Lempieläimeni on…

Doge

Harrastukseni…

Olen harrastanut juoksua virallisessa juoksuosastossa Aucorin Ajocoirissa. Nykyisin myös epävirallinen kuntosaliosasto Aucorin Salicoirat on alkanut vetää puoleensa. Saatan myös golffata, tanssia afroa tai valokuvata. Mitä näitä nyt on.

Mieluisin 404-sivuni löytyy…

GitHubista (Star Wars -aiheinen)

Lempihuudahdukseni…

KESKITY TAI ULOS

Se on täällä omanlainen toistuva vitsi kun tarvitaan henkevä motivaatiolausahdus tai aforismi. Se toimii myös ohjenuorana omaan tekemiseeni – joko keskityn siihen mitä teen tai sitten menen ulos tekemään jotain muuta ja palaan myöhemmin asiaan.

Paras hypetysbiisi esimerkiksi maastavetoon, hammaskiven poistoon tai monimutkaisen verkkosivuston julkaisuun on…

Ramin Djawadi – Pacific Rim OST (Main Theme)

Tulevaisuuden haaveeni on…

Lisää aucorilaisia maailmaan. Lisää Aucoria maailmaan.

Ystäväsi aucorilainen,
27.7.2018

Kirjoita sinäkin ystäväkirjaamme! Kopioi formaatti omaan blogiisi ja linkitä kommentteihin tai nakkaa meitä tweetillä. Tai kirjoita sivusi suoraan kommentilla alle. ❤️