Digitaalisten palveluiden johtajamme Rami lähti helmikuussa kohti uusia haasteita ja kesäisiä volkkarireissuja. Lue tästä Ramin terveiset ulkomaailmasta.

“Minulla tuli ensimmäinen noin 12 vuoden rupeama täyteen toimialalla jättäessäni tehtäväni Aucorin digitaalisten palveluiden johtajana virallisesti 4.3.2018.

Tavattoman hienoja juttuja tulikin tehtyä. Kauniit kiitokset asiakkaille, joiden kanssa yhteistyössä niitä hienoja juttuja on tehty. Näin omakohtaisesti ajatellen, monet järjestöjen kanssa tehdyt työt ovat edustaneet palkitsevinta osaa työstäni. Erityisesti yhdessä Lastensuojelun Keskusliiton kanssa toteutetut verkkopalvelut ovat lähtemättömästi mielessäni. Kaupalliset tavoitteet ovat innostavia, mutta vielä mukavammalta tuntuu ajatella, että työn lopputuloksena joku pieni ihminen voisi voida paremmin.

Jään pois kieltämättä kutkuttavalla hetkellä. Aucorin kehittyneet palveluprosessit on ajettu sisään viime kuukausien aikana. Niiden myötä tuki- ja muutospyyntöjen käsittely on kanavoitu Aucor Service Deskiin ja käytäntö on osoittautunut alusta pitäen menestyksekkääksi. Aucor jää jälkeeni kovempana kuin koskaan ja asiakkaiden asiat ovat hyvissä käsissä.

Lämpimät kiitokset työtoveruudesta ja toveruudesta yleensäkin Aucorin koko henkilöstölle. Erityiskiitos Markukselle ja Mikolle, joiden kanssa paiskimme yhdessä hommia varsin tarkkaan kultaiset kymmenen vuotta. Sille jaksolle osui myös yhteisellä panoksellamme ansaittu maakunnallinen nuoren yrittäjän palkinto.

Tähän on hyvä päättää tämä jakso. Kiitos Aucor ja paljon menestystä tulevaisuuteen.”

Rami