Jos välillä kirjoittelisi vähän kepeämmistä aiheista Uncrate-hengessä.

Juoksen usein asiakastapaamisissa. Raahasin aikaisemmin mukanani isoa laukkua, jossa oli tilaa ja tavaraa. Iso laukku on kiva juttu, koska sinne voi tunkea kaikkea roinaa, jota voi ehkä tarvita (kuten esimerkiksi akkuporakoneen, ensiapulaukun ja kaksi vara-akkua kannettavalle). Iso laukku oli kiva siihen asti, kunnes onnistuin kampittamaan laukullani viattoman sivustakatsojan ahtaassa kahvilassa. Noukkiessani tavaroita kahvilammikosta pohdiskelin samalla, että täytyy tätä työtä pystyä tekemään keveämmälläkin kenttävarustuksella.

Aloin siis tiivistää.

Ensin vaihdoin MacBook Pro:n Airiin, ja nyt sitten en jaksa kantaa enää sitäkään mukanani, vaan tulen toimeen tehokkaalla iPadilla jossa on erillinen näppäimistö suojakuoressa. Sateenvarjojakin saa ultrakeveinä versioina, ja muutenkaan ei aina tarvitse raahata mukana kaikkea mahdollista. Kevyemminkin pärjää.

Olen melko tyytyväinen nykyiseen kokonaisuuteen: tarvikkeet ovat keveitä ja juuri mitään turhaa ei ole mukana. Tietenkään en ole nyt varautunut kaikkeen (ja se rassaa kaltaistani kontrollifriikkiä), mutta aika vähässä ovat olleet tilanteet, joista ei olisi selvinnyt tällä paketilla.

Rojut

Roinat, vasemmalta oikealle:

Knomo Stirling messenger kannettavan laukku, kompakti sateenvarjo, iPad 2 (3g 128 GB), Logitech iPad Folio näppäimistö, Leica M8, S-koukku, iPadin/iPhonen liittimiä ja laturi, iPhone 5 (kovilla nördemäisillä Marvel-kuorilla), Applen kuulokkeet, mustekynä, Moleskine Volant -minivihko, Oakley Polarized  Crosshair aurinkolasit, mikrokuituliina, roinapussi (buranaa, laastaria, käteistä ja muuta pientä), hätävararuokaa, avaimet (StopService-palvelulla, eli jos avainnippu häviää ja joku löytää ne, avaimet voi tiputtaa lähimpään postilaatikkoon ja ne tulevat kätsysti kotiin postissa), Volker Thin King luottokorttisuoja, kello (kyllä, olen vanhanaikainen) ja tietenkin titaaninen käyntikorttikotelo.

Noilla pärjää tosi hyvin.

Tiedän että tulen katumaan tätä, mutta haastan siitäkin huolimatta Katleenan paljastamaan omat kaupunkivaelluskamansa (älä sitten näytä aivan kaikkea :D).