Ilouutisia turkulaisen internet-ammattilaisen kevääseen: Kabinetti on päättänyt kokoontua jälleen! Tervetuloa tiistaina 7.5.2013 klo 18 alkaen Panimoravintola Kouluun. Ilmoittautumiset alta löytyviin FB- & G+ -tapahtumiin tai vaikka kommentteihin. Myös agenttihenkiset mihinkään kirjaantumattomat visiitit ovat tuttuja tapahtuman historiasta.

Mutta mikä on Kabinetti ja miten se päättää kokoontua? Tarvitaanko konklaavia ja nouseeko hätäisesti kyhätystä piipusta gif-animaatiosavu kun päätös on tehty? Lyhyesti: Kabinetti on yhteisö, joka on lähinnä kokoontunut paikallisiin kuppiloihin ja heitellyt siinä sitten kaskuja internet-hommista. Verkkosivutkin on, mutta ihan tarkkaa kuvaa niiden ylläpitäjistä ei ole. Näin ne toimivat, internetin ammattilaiset :) Sivuilla on joka tapauksessa pari oikein mainiota kiteytystä toiminnasta, lainaan:

“Nimemme ei merkitse sitä, että olisimme eksklusiivinen klubi, päinvastoin.”

ja tarkoituksesta:

“Tarkoitus on tutustua uusiin ihmisiin, työtapoihin, ajatuksiin, ideoihin ja vaikka mihin. Avoin mieli avoimessa ruumiissa. Peace.”

Lisäksi pitää ehdottomasti mainita Kabinetin merkittävä rooli Aucorin historiassa. Laskujeni mukaan noiden avoimien ovien kautta meidän rekryovemme on heilahtanut ainakin kolme ellei jopa neljä kertaa. Itsekin taisin tuolla aloitella jotain vanhempainvapaata juuri nelisen vuotta sitten… Huh huh!

Kabinetin katossa saattaa joskus näkyä veneitäkin…