Aucorin konttorilla kääritään vielä viimeiset leiskat pakettiin ja sitten syöksytään lumiseen kaupunkimaisemaan joulupaussille. Meidät tavoittaa viestimistä välipäivinäkin, mutta emme lupaa aivan minuutin vasteaikaa, emmekä edes tikettiä – täytyyhän sitä ihmisenkin vähän hibernoida :)

Oikein leppoisia lomahetkiä itse kullekin, sisätyöläisille suositellaan lumessa möyrimistä ja vastapainoksi vaikkapa kupillista kuumaa kaakaota. Tietokoneenkin saa hylätä, mutta ennen sitä vielä pari kovaa herkkupalaa uuden vuoden alkupotkuksi:

 

Näinä päivinä on nähkääs hyvä muistaa, että tulevaisuus on jo ihan nurkan takana! Klaus Bürglen kuvittama Visionen 2010 -kalenteri vie suoraan sinne. Tammikuussa töihin tullaan jetpackilla ja lounas nautitaan kapselina.

Uudenvuodenlupaukset ovat usein suurinta itsepetosta mitä maa päällään kantaa, mutta voisihan sitä yrittää väsätä jotain kivaa vuoden jokaisena päivänä. Brock Davisin Make Something Cool Every Day -setti flickrissä laittaa ainakin ajatuksen liikkeelle. Suosikkini.