AuWHToimituks… toimistollemme on viime aikoina sadellut fanipalautetta ihastuttavien ja intellektuellien aucorilaisten kohtaamisista. On jopa kyselty miten heitä pääsisi lähelle ja jopa jutusteluasteelle. Esteeksi tuntuvat helposti muodostuvan korkea tuntihinta ja jämäkät sopimusehdot.

No, nyt meillä on teille iloisia uutisia, sillä Kevätkiertue 2014 on julkaistu eli täältä löytää voit ystävän!

  • Turku Agile Day, 12.-13.5.2014 (ensi viikolla siis!)
    Luvassa on tiukkaa asiaa ohjelmistokehityksestä 1-3 tapahtumakaistalla,  iltasosiaalihommia unohtamatta. Paikalla hyörivät toimistovastuusta vapautettuna nuorempi Jannemme aka underdude ja vanhempi vanhemmista devaajistamme, Sami. Tapahtuma on maksullinen, mutta tilaisuuteen liittyy esim. GitHub-meetup!
  • SomeTime 2014, lauantaina 17.5.2014
    Neljättä kertaa järjestettävä sosiaalisen median ammatti- ja viihdekäyttäjien kokoontuminen, joka saatiin lempeällä väkipakolla kammettua kehäkolmosen ulkopuolelle. Järjestetään siis tänä vuonna Logomo Byrålla eli ihan tässä toimiston ympärillä. Paikalla on masinoimassa allekirjoittanut Anssi ja muitakin paikallisia some-hahmoja :)

Lisäksi pieni mutta sitkeä urheilujaoksemme Aucorin Ajocoirat oli jo tosi lähellä osallistua Kakskerran ympärijuoksuun huomenna lauantaina 10.5. ihan tosissaan, mutta näyttää vähän siltä että vanhempi ajocoira (allekirjoittanut, taas) ei saa lähtölupaa ainakaan puolimaratonille. Joudumme siis vetämään vähän matalammalla profiililla, mutta kyllä tässä vielä joku naisten kuntovitonen valloitetaan joukolla!