Emme tykkää patsastella kaiken maailman tapahtumissa. On kuitenkin joitain tapahtumia, joihin palaamme yhä uudestaan. Jos haluat tavata meidät, löydät aucorilaisia ainakin näistä tapahtumista.

WordCamp

Tältä näytti Suomen ensimmäinen WordCamp Tampereella 2015.

WordCampit ovat WordPress-yhteisön vuoden kohokohtia. Ne kokoavat samaan konferenssiin WordPress-asiantuntijat ja -harrastajat kuuntelemaan esityksiä, tutustumaan ja workshoppaamaan. Olemme osallistuneet jokaiseen WordCamppiin Suomessa.

Turussa järjestetään Suomen viides WordCamp. Toimin itse tapahtuman pääjärjestäjänä ja Aucor sponsoroi tapahtumaa. Olemme jälleen koko toimiston voimin paikalla. Löydät meidät siis niin sponsoripöydästä, yleisöstä kuin after-partysta. Tule paikalle ja laske itse, kuinka monta meitä on. Aiempien vuosien koosteet löydät täältä.

Tutustu WordCamp Turkuun.

WordPress Meetup

Ensimmäinen Turun WordPress Meetup vuodelta 2016.

WordPress-ihmiset kokoontuvat noin kerran kuukaudessa meetupeissa. Kokoontumisissa jutellaan WordPress-aiheista ja kuullaan esityksiä. Meetuppeja kokoontuu Suomessa kuudella paikkakunnalla.

Aucorin kaksikko käynnisti Turun meetupit vuonna 2016. Aucorilaisia on aina paikalla Turussa ja joskus vierailemme myös Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Koosteita meetupeista löytyy täältä.

Katso Turun meetuppien aikataulut.

Retoriikan kesäkoulu

Aucorilaisia on havaittu Retoriikan kesäkoulun jatkoilla.

Retoriikan kesäkoulu opettaa puhetaitoa ja vakuuttavuutta. Tapahtuma kokoaa puhetaidon huippunimet Hämeenlinnaan koko päivän konferenssiin. Tänä vuonna kuultiin mm. Obaman puheenkirjoittajaa.

Tänä vuonna vaelsimme Hämeenlinnaan koko toimiston voimin. Tapahtumasta kertoo paljon se, että kalenterivarauksistaan tarkka toimitusjohtajamme Janne on ollut paikalla joka ikisessä kesäkoulussa. Jos haluat siis tavata Jannen, tämä on tilaisuutesi.

Tutustu täältä Retoriikan kesäkouluun.

Nordic Business Forum

View this post on Instagram

#NBForum lämmin tunnelma!

A post shared by Janne Jääskeläinen (@jaajanne) on

Aucorin ylin johto (yleensä lähinnä Janne) on aiempina vuosina osallistunut Suomen bisnesmaailman hypetetyimpään konferenssiin Nordic Business Forumiin. Tänä vuonna Alina on ottanut Jannen paikan varmistamattomien tietojen mukaan ainakin Obaman perässä.

Tutustu Nordic Business Forumiin.

Vuoden Mainostorstai

Vaikka emme ole varsinaisesti mainostoimisto tai esitä sellaista internetissä, olemme yleensä käyneet Vuoden Mainostorstaissa. Tapahtuma on turkulaisten mainonta- ja markkinointiyritysten järjestämä tapahtuma markkinoinnista, mainonnasta ja viestinnästä. Mainoslähettiläänämme toimii Anssi, joka on todistettavasti ollut paikalla mm. vuonna 2014. Anssi on ollut Mainostorstaissa usein, mutta kuvatodisteet on tuhottu.

Tutustu Vuoden Mainostorstaihin.

Ruissalojuoksut

Aucorin ajocoirat. Järjestys: juoksunumero, laskeva.

Aucorin virallinen juoksuosasto Aucorin Ajocoirat osallistuu vaihtuvalla kokoonpanolla erilaisiin juoksutapahtumiin. Tänä vuonna olimme neljän ajocoiran vahvuudella Ruissalojuoksuissa. Aucorin Ajocoirien juoksutaival jatkuu erilaisissa tapahtumissa varmasti niin kauan kuin nappikuulokkeista tulee hyvää musiikkia ja polviin ei satu liikaa.

Löydät Ruissalojuoksut täältä.

Joskus kyllä eksymme uusiinkin tapahtumiin. Toimitamme terveisiä näistä eri maailmankolkista Twitterissä.