Kesälomien keijupölyä leijuu yhä vahvasti ilmassa, mutta meillä on nyt ilo iskeä internetin aalloille suuri uutinen! Tamperelainen Markkinointiakatemia MAK Oy osti Aucorin. Käytännössä tämä tarkoittaa, että Aucoria saa aikaisemman pinkin värin lisäksi nyt myös vihreänä.

Janne Jääskeläinen - Mikko Pulkkila
MAKin toimistolla ollaan sukkasillaan – ja se käy myös minulle.

MAK auttaa yrityksiä kasvamaan digitaalisen asiakashankinnan avulla. Me Aucorissa olemme tehneet huippulaatuisia verkkopalveluita – mutta emme ole kyenneet auttamaan asiakkaitamme digitaalisessa asiakashankinnassa. MAK taas tarjoaa monipuolisesti markkinoinnin palveluita tärkeimmille mainosalustoille – eli Googleen, Youtubeen, Facebookiin, Instagramiin ja LinkedIniin. MAK myös neuvoo yrityksiä analytiikan hyödyntämisessä ja markkinoinnin kokonaisuuden johtamisessa.

Niinpä kombomme on voittamaton: yhdessä hallitsemme sekä netin asiakasvirrat että heidän palvelemisensa saitilla.

Olen kevään aikana käynyt paljon keskusteluja MAK:n toimitusjohtajan Mikko Pulkkilan kanssa. Mikko on hyvä tyyppi, ja siksi uskalsimme myydä Aucorin MAK:lle. Oli tosi tärkeää, että jaamme samanlaisen näkemyksen yrityksen johtamisesta, työntekijöiden hyvinvoinnista, asiakaskokemuksen tärkeydestä ja tietenkin netin tulevaisuudesta. Tämän takia MAK erottui edukseen muista ostajaehdokkaista.

Kuten Mikko totesi, “Digitaalinen markkinointi tuo kävijöitä, mutta tehokas asiakashankinta vaatii sen, että myös verkkosivu aikaansaa myyntiä ja tukee asiakkaan liiketoimintaa kokonaisuutena“. (Voit lukea MAK:n tiedotteen yrityskaupasta tästä.) Mikon mukaan aucorlaisten osaaminen vahvistaa MAK:n palvelukokonaisuutta entisestään.

Uusi toimisto Turkuun – ja lisää käsipareja etsitään!

MAK työllistää tällä hetkellä yli sata työntekijää, ja sillä on toimistot Tampereella, Helsingissä ja Turussa. Me Aucorissa tuomme pottiin lisää 14 osaajaa ja toimiston Hämeenlinnasta.

Yrityskaupan jälkeen MAK avaa Turkuun suuremman toimiston, jonne muuttavat kaikki Turussa työskentelevät osaajat MAK:lta ja Aucorista. Turkuun rekrytoidaan myös lisää työntekijöitä, ja tavoitteenamme on työllistää kaupungissa noin viisikymmentä henkilöä vuoden 2019 loppuun mennessä. Jos siis etsit alan duunia, olemme kooltamme, eduiltamme ja sijainniltamme varsin kova työnantajaehdokas. Seuraa rekryilmoitteluamme.

Mutta miten käy WordPressille ja pinkille?

Koko Aucorin väki jatkaa ahertamistaan paremman internetin ja äärettömän kovien WordPress-sivustojen parissa. Nyt saamme mukaan verkkopalveluiden kehittämiseen rutkasti lisävoimaa, jota meillä ei ole aiemmin ollut.
Pinkki ja vihreä ovat sen verran energinen värikombo, että kannattaa jatkossakin seurata puuhiamme. Pidämme sinut ajan tasalla siitä, mistä kanavista meidät tavoittaa.

Jos haluat kysellä kaupasta lisää tai haluat tietää, miten voisimme kasvattaa bisnestäsi seuraavalle tasolle, ota yhteyttä!

Mikko Pulkkila: mikko.pulkkila@markkinointiakatemia.fi, 044 738 5951
Janne Jääskeläinen: janne@aucor.fi, 040 577 0215