Rakas päiväkirja yritysblogi, minä olen Anssi Koskinen, Aucorin toinen työntekijä. Aloitan uudessa työssäni maanantaina 28.9. ja tässä hieman esimakua minusta.

Olen 32-vuotias pikselinkesyttäjä Turusta ja tulen paiskimaan hommia tittelillä Art Director. Titteli ei töitä tee, joten työnkuva pitää sisällään jokseenkin samat tehtävät kuin herra perustajalla: visuaalista suunnittelua, logosuunnittelua, html- ja flash-toteutusta, konsultointiakaan pelkäämättä! Olen työskennellyt alalla vuodesta 2001 ja tarkemmat yksityiskohdat työuralta näkee LinkedIn-profiilista. Koulutukseltani olen medianomi vuosimallia 2001 Lahden AMK:n Muotoiluinstituutista.

Kotona akkuja lataa/tyhjentää kahden lapsen (poika 1 v. & tyttö 4 v.) ja kahden kissan sekakuoro, joiden pörrättyä aikansa lysähdän sohvalle ja juttelen henkeviä vaimon kanssa. Harrastan salibandyä diesel-vaihteella, lenkkeilyä myöhään iltaisin ja valokuvausta ihan mihin aikaan vaan. Flickriin kasautuu arkistoa nyt jo viidettä vuotta, sieltä sopii ihmetellä.

Mutta mitä minä tuon mukanani Aucoriin? Tietysti luontevaa täytettä koleaan toimistoon, kokemusta likimain saman verran kuin Jannellakin ja ne tärkeät digityökalutkin pysyvät kädessä samaan malliin. Bonuksena pakettiin napsahtavat A-luokan soittolistat (näyte Spotifyssa!), uusi persoona palaveripöytään ja varmasti tuoreita värejä palettiin!

Minut tavoittaa numerosta 040 350 9944 ja sähköpostilla osoitteesta anssi@aucor.fi. Moikataan kun tavataan!