woocommerce-expert-silver-dWooCommerce on valinnut Aucorin Suomen ensimmäiseksi WooExpertiksi. Valintaperusteet olivat todistettu asiantuntijuus ja näytöt laadukkaista toteutuksista. Erityisesti tavanomaisista poikkeavat verkkokauppatoteutukset katsottiin eduksi. Nämä onnistuneet ääriesimerkit kertovat alustan tuntemuksesta sekä siitä, että ymmärrämme WooCommercen todelliset mahdollisuudet.

Verkkokauppojen toteutus on verkkopalveluiden rakentamisessa omanlaisensa kuninkuuslaji, joka vaatii aivan erityistä omistautumista. Alan kriittinen seuraaminen, uusien tekniikoiden hyödyntäminen ja asiakkaan kanssa oppiminen ovat edellytyksiä oikeasti laadukkaille verkkokauppatoteutuksille. Tämän vuoksi WooCommerce on aloittanut WooExpert-ohjelman, jonka kautta se tarjoaa resursseja alan parhaille toimijoille. WooCommercelle on tärkeää, että sillä tehdään toteutuksia jotka ylittävät kaikkien odotukset ja herättävät huomiota oikealla tavalla. Toteutukset toimivat todistusaineistona WooCommercen laadukkuudesta ja houkuttelevat muitakin yrityksiä avaamaan tai siirtämään oman verkkokaupan WooCommerce-alustalle. Tämä tukee WooCommercen jatkuvuutta ja ohjaa sen kehitystä oikeaan suuntaan.

Mitä tämä tarkoittaa teknisellä osastolla?

Nimityksen myötä meille aukesi yhteys suljettuun kansainväliseen WooExpert -yhteisöön. Voimme jatkossa tämän yhteisön kesken vaihtaa ajatuksia tekniikoista ja toiminnoista sekä sopia yhteistyökuvioita (kuten lisäosien kehittelyä). Suorat yhteydet on auki siis maailman johtaviin WordPress- ja WooCommerce-toteuttajiin.

Tämän lisäksi aivan käytännön tasolla meille on avattu takaovi WooCommercen lisäosa- ja teemakauppaan, eli pääsemme mukaan kaikkien maksullisten lisäosiin kehittämiseen ja testaamiseen. Saamme myös oman esittelysivun WooCommerce.com:iin ja kaiken kukkuraksi jos jonkinlaista WooCommerce-tilpehööriä on tulossa ihan jaettavaksi asti!

Mitä asiakkaamme saavat tästä?

Tämä on myös yleisemmällä tasolla merkittävä sitoumus itse WordPressiä ja WordPressiin liittyviä yhteisöjä kohtaan. Aucor on toki aiemminkin kunnostautunut mm. puhujana WordCampissa ja Turku WP Meetupin järjestäjänä. Teknologiajohtajamme Janne Ala-Äijälä löytyy uusimman WordPressin tekijäluettelosta ja Teemu Suoranta on antanut oman panoksensa WooCommercen kehitykseen. Jatkossa tarjolla on nyt sitten myös akkreditoitua asiantuntemusta verkkokauppojen osalta.

Nykyisiä asiakkaitamme haluamme ensinnäkin onnitella onnistuneesta digitoimiston valinnasta, olette ulkopuoleltakin tarkasteltuna tehneet hyvän valinnan. Tämä tulee kasvattamaan edelleen kompetenssiamme ja tulemme palvelemaan teitä jatkossa vieläkin paremmin. Kartoittamaan teidän tarpeitanne ja toivomuksianne mahdollisen, tai jo käynnissä olevan, verkkokaupankäynnin osalta. Jos olet kärsimätön, voit toki ottaa yhteyttä vaikka heti – katsotaan yhdessä millaisia verkkokaupparatkaisuja voisimme WordPress-sivustollenne toteuttaa.

Lähitulevaisuudessa lanseeraamme palvelun joka on suunnattu erityisesti verkkokaupoille. Olemme myös koonneet WooCommercen hyviä puolia eri näkökulmista.

wooexperts-badge

“Mustaa vyötä varten harjoitellaan ja sen jälkeen ryhdytään hommiin”
– aikavanha naantalilainen viisaus