Mahtavia uutisia! Olemme ostaneet digipainotteisen mainostoimisto Mediatavastin, jonka myötä Aucorin toiminta laajenee Helsinkiin ja Hämeenlinnaan.

Liiketoimintakaupan ansiosta saamme aikaiseksi Suomen kovimman digimediatoimiston. Sen lisäksi, että saamme lisää WordPress-toteuttajia, osaamispalettimme vahvistuu konsepti- ja visuaalisen suunnittelun osaamisella.

Janne JääskeläinenAucoria on vikitelty kaupantekoon aikaisemminkin, mutta maaliin ei ole päästy. Syitä on monia, mutta tärkeimmät syyt ovat kulttuurieroihin ja laatukäsitykseen liittyviä. Ramin otettua yhteyttä asiaa ei tarvinnut kauaa miettiä. Rami on luotettava kuin kallio, ja Mediatavast on sopivan rosoisesti luojansa näköinen. Lyhyen tutustumiskauden jälkeen oli selvää, että Aucorilla ja Mediatavastilla oli niin paljon yhteistä laadun ja kulttuurin kanssa, että neuvotteluissa päästiin ripeästi eteenpäin.

Mediatavastilla on samanlaiset ajatukset:

Rami AaltonenAucor ja Janne sen keulilla olivat näyttäytyneet jo pitkään hengellisenä johtajana alallamme. Useammankin kerran olimme lukaisseet toimistollamme Aucorin blogia ja todenneet, että noinhan tämä asia pitää ajatella. ‘No bullshit’ kuvaa hyvin myös Mediatavastilla vallitsevaa yleistä asenneilmapiiriä. Olen ollut salaa ihastunut Aucorin julkaisujen avoimuuteen ja reipasotteisuuteen. Avoimuus taas on yleensä seurausta ainoastaan siitä, että tietää kuka on ja mitä on tekemässä.

Olemme tehneet Mediatavastissa hävyttömän hyviä verkkopalveluita. Nautin kun asiat tehdään oikein ja onnistumisia saadaan sitä kautta. Niistä syntyy laatu ja hyvä maine. Sekä Aucor että Mediatavast ovat hyvämaineisia yrityksiä ja tämä on varmasti kaikkein keskeisin selittävä tekijä sille, että juuri me olemme nyt tässä onnellisessa tilanteessa.

Mediatavastin osakkaat siirtyvät uuden Aucorin osakkaiksi. Pääosakkaana ja toimitusjohtajana jatkaa tuttuun tapaan Jääskeläisen Janne. Mediatavastin Rami Aaltonen aloittaa Aucorin digitaalisten palveluiden johtajana.

Kaupan myötä pystymme palvelemaan entistä sähäkämmin ja kattavammin digi- ja mainosalalla. Tervetuloa, uudet aucoriaanit!

Uusi Aucor