Läppärien kansien personointi on jokaisella työntekijällä hieman oma juttunsa. Jotkut laittavat kannet täyteen tarroja, joillekin kelpaa pelkistetympi malli. Itse suosin tarroja ja persoonallisia kansia, ja eihän tämä mikään kilpailu ole, mutta onhan oma aina parempi kuin muiden. Tietysti.

Esitellään seuraavaksi Aucorin tämänhetkistä tilannetta. Kommenteissa tai sosiaalisessa mediassa saa koittaa arvata, kenelle mikäkin kansi kuuluu!

Kansi 1


Yksinkertaista, mutta toimivaa. Tähän kanteen on valittu ainoastaan se tärkein tarra. Vaikka ko. kannettavan omistajalta olisi voinut odottaa esimerkiksi Amerikan lippua tai flexaavaa Schwarzeneggeria.

Kansi 2Kannessa numero kaksi on usea tarra, joista ainakin allekirjoittanut on hieman kateellinen. Koristelussa on käytetty myös vanhaa kansantanhuajien sanontaa: mitä enemmän, sitä enemmän.

Kansi 3


Rolling On The H.. eikäkun, hetkinen? Tämä Suomen johtava voikkari/volkkari-enthusiasti ei piilota harrastuksiaan kannen alle, vaan läimäisee ne selkeästi nähtäville.

Kansi 4


There’s always that one guy…

Kansi 5


Tämän Batmanin tehomylly yrittää kovin kuulua joukkoon, onkohan ketään huomannut että tässä on jotain omituista? Onko tämä oikeasti päivittäisessä käytössä? Kenenköhän työpöydällä se mahtaa nököttää?

Kansi 6


Kuudennen kannen omistaja on sekoittanut läppärinsä ja kotiovensa? Aucorin asiakasninjalla on pallot ainakin järjestyksessä, välillä hallussakin!

Kansi 7


Tämä sankari on sitä mieltä, että tarra on hyvä, kun se on iso, mustavalkoinen tai siinä on maskotti. Mieluiten tietysti iso mustavalkoinen maskotti.

Onko sinun kantesi muka parempi kuin yksikään näistä? Lähetä meille kuva Twitterissä (tägää @aucor). Saattaa olla, että parhaan kuvan lähettäjä yllättyy iloisesti!