Sijoitit isosti ja hankit uuden verkkosivuston. Olit kuullut pelkkiä ylisanoja WordPressin helppokäyttöisyydestä ja nopeudesta, mutta nyt käsissäsi onkin hunajan hitaudella latautuva viritys, jonka sisältöjen ylläpitoon vaadittaisiin jonkinlaisia taikavoimia. Missä meni pieleen?

Aucor Ydinkokeessa puristamme sivustosi testipenkkiin, käymme sen tiheällä kammalla läpi ja arvioimme sivuston toteutuksen pienimmätkin yksityiskohdat. Ydinkokeesta saat kattavan raportin, jossa kerromme näkemyksemme sivuston toteutuksen laadusta ja sivuston nykytilasta.

Missiomme on tehdä internetistä parempi, vaikka sitten yksi sivusto kerrallaan. Ei siis ole pelkoa, että tyytyisimme vain kylmän viileästi toteamaan, millaisessa jamassa sivustosi on. Sen sijaan annamme havaitsemiimme ongelmakohtiin selkeät kehitysehdotukset, joiden perusteella mahdolliset ongelmat saadaan ratkaistua. Halutessasi voimme tietysti auttaa sivustosi kehityksessä.

Ydinkoe latoo faktat pöytään ja ottaa laput pois silmiltäsi. Valitse itse, kuinka syvälle uskallat kurkistaa.

Ydinkokeesi suorittavat

Teemu Suoranta

Teemu Suoranta

WordPress-asiantuntija
(asiakasprojekteja 2013 alkaen)

  • translation-editor General Translation Editor
  • plugin-developer Plugin Developer
  • icon/meetup-organizer Turku WordPress Meetup organizer

Mitä Ydinkokeeseen kuuluu ja paljonko se maksaa?

Lataa itsellesi sisällysluettelo ja hinnasto tästä.


Liityt samalla Sisäpiiriimme, ja toimitamme sähköpostiisi kerran kuukaudessa alan kuumimmat kuulumiset. Emme spämmää postilaatikkoasi, emmekä anna tietojasi ulkopuolisille.