Aucor Flight ManualSaimme idean Aucorin laatukäsikirjaan toisen maailmansodan B-17 piloteilta. Moderni lentokone oli sen verran monimutkainen härveli, että sen lentämiseen liittyvien vipujen ja namiskoiden muistaminen oli tavalliselle kuolevaiselle mahdoton tehtävä. Avuksi keksityt tarkistuslistat osoittautuivat niin tehokkaiksi, että niitä käytetään tänäkin päivänä esimerkiksi ilmailussa ja kirurgiassa. Jos seurasitte Baumgartnerin ennätyshyppyä avaruudesta, huomasitte varmasti miten tarkkaan jokainen vaihe käytiin läpi.

Jos tarkistuslistat kelpaavat piloteille ja ennätyshyppääjille, kelpaavat ne meillekin.

Työohjeilla systemaatisuutta

Pitkä kokemus on opettanut meille, miten hommat tehdään oikein. Onnistunut projekti edellyttää, että oikeita asioita tapahtuu juuri oikeaan aikaan, oikeiden ihmisten toimesta. Jos joku pudottaa pallon, kaikki kärsivät. Kriittisissä asiakasprojekteissa sellaiseen ei yksinkertaisesti ole varaa. Tarvitaan laatujärjestelmä.

Aucor Flight Manual® on laaja laatuopas, joka sisältää kriittisten vaiheiden tarkistuslistojen lisäksi myös selkeät ohjeet jokaiseen työvaiheeseen. Aikaa vapautuu asiakkaan tarpeisiin keskittymiseen, ja huolellisuusvirheiden määrä vähenee. Koko sinä aikana kun Aucor Flight Manual® on ollut käytössä, laatuvirheiden määrä Aucorissa on ollut lähes olematon.

Meidän matkassamme ette tarvitse oksennuspussia tai laskuvarjoa.

Olemme luotettava kumppani!

Asiakkaan matka Aucorissa

SaveSave