Kun kolme vahvaa tekijää yhdisti voimansa, syntyi Pohjoismaiden johtava digitaalisia ratkaisuja tarjoava markkinointiyhtiö. MarkkinointiAkatemia on digitaalisen asiakashankinnan huippuosaaja, Roister Marketing luo kysyntää digitalisoituviin toimintaympäristöihin ja Aucor on Suomen kyvykkäin WordPress-toimisto. Yhdistymisen myötä olemme nyt osa pohjoismaista SGME-konsernia, joka työllistää 500 asiantuntijaa. Henkilöstöstä reilu 150 työskentelee Suomessa; Helsingissä, Tampereella, Lappeenrannassa, Turussa ja Joensuussa.

Uskomme siihen, että aidosti tuloksellinen markkinointi on sidoksissa asiakkaidemme liiketoiminnan syvälliseen ymmärtämiseen, toimenpiteiden suunnitelmallisuuteen sekä tarkkaan mitattavuuteen, jonka ansiosta markkinointia voidaan edelleen kehittää. Toimintamme myötä kumppanimme saavat liiketoiminnalleen tavoiteltua kasvua sekä tulosten läpinäkyvän seurattavuuden ansiosta selvyyden siitä, millä keinoin kasvu on saatu aikaan.

Jos haluat olla osa dynaamista ja voimakkaasti kasvavaa yritystämme, hae meille töihin. Tarjoamme alan edelläkävijänä ja Pohjoismaiden johtavana toimijana erinomaisia urakehitysmahdollisuuksia sekä halutessasi myös tilaisuuden työskennellä jossain toisessa Pohjoismaassa.

Tarjolla on mielenkiintoisia haasteita sekä työympäristö, jossa henkilökohtaiselle kehittymiselle on erinomaiset edellytykset. Meille on myös tärkeää, että työyhteisön henki on hyvä, ja pidämme siitä huolen monin eri tavoin. Meillä onkin helppo viihtyä töissä.

Haemme nyt joukkoomme asiantuntijaa Service Desk -asiakaspalveluun.

Haluamme vahvistaa joukkoamme reippaalla ja työnsä hallitsevalla Service Desk -asiakaspalvelun ammattilaisella. Työpaikka on kokoaikainen ja vakituinen ja se voi sijaita Tampereella, Helsingissä, Lappeenrannassa tai Turussa, tehtävään valitun henkilön toiveiden mukaisesti.

Etsimmämme henkilö osaa ja haluaa auttaa asiakkaitamme haastavissakin tilanteissa, jotka saattavat vaihdella huomattavassa määrin palvelun tarpeesta riippuen. Empaattisuus ja ihmistuntemus ovatkin tärkeitä ominaisuuksia ongelman tunnistamisen ja ratkomisen ohella.

Päivittäinen tekeminen täyttyy vuorovaikutuksesta asiakkaiden kanssa, joten kommunikaatiotaitojen tulee olla kunnossa niin kirjoittamisen kuin puhelimessa keskustelemisen osalta. Hyvä kielitaito on plussaa, ja niin suomen kuin englannin kielen osalta välttämättömyys työtehtävän menestykselliseksi hoitamiseksi. Asia on pystyttävä ilmaisemaan selkeästi ja ymmärrettävästi – sekä tietenkin kohteliaasti ja asiakkaan tarpeet huomioiden.

Service Desk -asiakaspalvelumme asiantuntijan on pystyttävä arvioimaan asiakkaiden kohtaamat ongelmat ja osattava auttaa heitä tavallisimpien haasteiden kanssa. Hänellä on tukenaan vahvan asiantuntijaorganisaatiomme huippuosaajien joukko, joka osaa antaa vastauksia niissä tilanteissa, kun apua kaivataan enemmänkin. Työtehtäviä hoitaessa ei tarvitse olla yksin, vaan tässäkin toimessa koko henkilöstömme on valmiina auttamaan asioiden saattamisessa parhaalla tavalla kuntoon.

Edellytämme:

 • Erinomaisia kommunikointitaitoja.
 • Sujuvaa kirjoittamista, ohjeistamista ja dokumentointia.
 • Hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.
 • Jonojen ja listojen käsittelymetodien hallintaa.
 • Ymmärrystä verkkopalvelujen toiminnallisuudesta ja niiden rakentamisesta.

Katsomme eduksi kokemuksen seuraavista järjestelmistä:

JIRA, WordPress, Drupal, Basecamp, Slack, Google Docs/Sheet tai muut projektinhallintajärjestelmät.

Tarjoamme:

 • Työpaikan pohjoismaiden johtavassa digitaalisen markkinoinnin yrityksessä.
 • Mielenkiintoisia työtehtäviä monipuolisen asiakaskunnan parissa.
 • Hyvät henkilöstöedut ja kannustinjärjestelmän.
 • Huippuluokan asiantuntijoiden tuen työssä menestymiseksi.
 • Mahdollisuuden hioa oma ammattitaito parhaimmilleen asiantuntijoidemme kanssa.
 • Innostavan ja reilun työyhteisön.
 • Henkilökunnan yhteistä tekemistä, aktiviteetteja ja kulttuuritoimintaa.
 • Viihtyisät työtilat.
 • TIlaisuuden olla mukana luomassa digitaalisen markkinoinnin tulevaisuutta.

Tunnistatko itsesi edellä olevasta? Jos näin on, toimi heti. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja 17.7. asti:
Kalle Heltonen
verkkopalvelujohtaja
puh. 044 750 9154
sähköposti: kalle.heltonen@markkinointiakatemia.fi

Lisätiedot 20.7. alkaen:
Markus Haaparanta
Project Manager & Web Developer
puh. 040 093 8347
sähköposti: markus.haaparanta@markkinointiakatemia.fi

Puhelimitse tulevat yhteydenotot: ma–pe klo 9–16.

Työskentelemällä meillä olet osa huipputiimiä. Avullamme syntyy tuloksia, jotka eivät perustu hyvään arvaukseen. Panostamme palveluun ja olemme asiakkaillemme strateginen kumppani, joka auttaa kasvattamaan myyntiä digitalisoituvassa ympäristössä. Asiakkaamme haluavat olla kehityksen kärjessä ja saavuttaa myös kansainvälistä kasvua, me ymmärrämme tämän ja osaamme auttaa heitä liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa.

Täytä hakemus

 • Sallitut tiedostomuodot: pdf.
 • Sallitut tiedostomuodot: pdf.